DE LEKKERSTE LOKALE

BROODJES & GEBAKJES

  • 1

Akkerman

Bolsward Snekerstraat (Busstation Remise)

Al 40 jaar Akkerman’s oliebollen in Bolsward!De plaats in Bolsward voor onze oliebollenkraam is al jaren in de familie. De familie Akkerman-Venekamp begon in 1978 waar ze destijds van 12 november tm 31 december oliebollen, krentenbollen en appelflappen bakten. Zoon Jan nam op zijn 18e het stokje over van zijn ouders, vanaf 2005 met zijn vrouw Elise. Er kwam een geheel nieuwe kraam en in 2015 kreeg die de uitstraling waarmee hij tot op de dag van vandaag niet weg te denken is uit het straatbeeld van Bolsward. Tot 2016 op het Marktplein, sinds 2017 op het busstation. Inmiddels dagelijks geopend, ruimere openingstijden en met een groter assortiment.  Aan ons recept is echter nog maar weinig veranderd, wij gebruiken uitsluitend natuurlijke ingrediënten, wat betekend dat er geen kunstmatige kleur-, geur-, en smaakstoffen worden toegevoegd. Wel is de apparatuur in de loop der jaren sterk verbeterd, wij bakken met een computer gestuurde hoog rendement oven en met een oliebollen doseer machine, om de vorm en de kwaliteit zo veel mogelijk constant te houden. Inmiddels geopend van 10 oktober tm 12 januari 2019! 

Al 40 jaar Akkerman’s oliebollen in Bolsward!

De plaats in Bolsward voor onze oliebollenkraam is al jaren in de familie. De familie Akkerman-Venekamp begon in 1978 waar ze destijds van 12 november tm 31 december oliebollen, krentenbollen en appelflappen bakten. Zoon Jan nam op zijn 18e het stokje over van zijn ouders, vanaf 2005 met zijn vrouw Elise. Er kwam een geheel nieuwe kraam en in 2015 kreeg die de uitstraling waarmee hij tot op de dag van vandaag niet weg te denken is uit het straatbeeld van Bolsward. Tot 2016 op het Marktplein, sinds 2017 op het busstation. Inmiddels dagelijks geopend, ruimere openingstijden en met een groter assortiment. 

Aan ons recept is echter nog maar weinig veranderd, wij gebruiken uitsluitend natuurlijke ingrediënten, wat betekend dat er geen kunstmatige kleur-, geur-, en smaakstoffen worden toegevoegd.

Wel is de apparatuur in de loop der jaren sterk verbeterd, wij bakken met een computer gestuurde hoog rendement oven en met een oliebollen doseer machine, om de vorm en de kwaliteit zo veel mogelijk constant te houden.

Inmiddels geopend van 10 oktober tm 12 januari 2019! 

Lees meer
Openingstijden
maandag t/m vrijdag 12:00 - 18:30
zaterdag 11:00 - 17:30
zondag 12:00 - 17:00

BEKROONDE PRODUCTEN

De volgende producten van deze bakker zijn Bekroond met Goud

Ongevulde oliebollen

Categorie: Seizoenproducten
Subcategorie: Ongevulde oliebollen
Bekroond op: 10 - 12 - 2018

False