DE LEKKERSTE LOKALE

BROODJES & GEBAKJES

  • 1

Akkerman's Oliebollenkraam Bolsward

Bolsward Snekerstraat (Busstation Remise)

Al 40 jaar Akkerman’s oliebollen in Bolsward!De plaats in Bolsward voor onze oliebollenkraam is al jaren in de familie. De familie Akkerman-Venekamp begon in 1978 waar ze destijds van 12 november tm 31 december oliebollen, krentenbollen en appelflappen bakten. Zoon Jan nam op zijn 18e het stokje over van zijn ouders, vanaf 2005 met zijn vrouw Elise. Er kwam een geheel nieuwe kraam en in 2015 kreeg die de uitstraling waarmee hij tot op de dag van vandaag niet weg te denken is uit het straatbeeld van Bolsward. Tot 2016 op het Marktplein, sinds 2017 op het busstation. Inmiddels dagelijks geopend, ruimere openingstijden en met een groter assortiment.  Aan ons recept is echter nog maar weinig veranderd, wij gebruiken uitsluitend natuurlijke ingrediënten, wat betekend dat er geen kunstmatige kleur-, geur-, en smaakstoffen worden toegevoegd. Sinds 2019 is er zelfs een nieuwe kraam met verbeterde technieken en zijn ze voor het tweede jaar op rij Bekroond met GOUD!  

Al 40 jaar Akkerman’s oliebollen in Bolsward!

De plaats in Bolsward voor onze oliebollenkraam is al jaren in de familie. De familie Akkerman-Venekamp begon in 1978 waar ze destijds van 12 november tm 31 december oliebollen, krentenbollen en appelflappen bakten. Zoon Jan nam op zijn 18e het stokje over van zijn ouders, vanaf 2005 met zijn vrouw Elise. Er kwam een geheel nieuwe kraam en in 2015 kreeg die de uitstraling waarmee hij tot op de dag van vandaag niet weg te denken is uit het straatbeeld van Bolsward. Tot 2016 op het Marktplein, sinds 2017 op het busstation. Inmiddels dagelijks geopend, ruimere openingstijden en met een groter assortiment. 

Aan ons recept is echter nog maar weinig veranderd, wij gebruiken uitsluitend natuurlijke ingrediënten, wat betekend dat er geen kunstmatige kleur-, geur-, en smaakstoffen worden toegevoegd.

Sinds 2019 is er zelfs een nieuwe kraam met verbeterde technieken en zijn ze voor het tweede jaar op rij Bekroond met GOUD!

 

Lees meer

BEKROONDE PRODUCTEN

De volgende producten van deze bakker zijn Bekroond met Goud

Gevulde oliebollen

Categorie: Seizoenproducten
Subcategorie: Gevulde oliebollen
Bekroond op: 08 - 11 - 2019

False