DE LEKKERSTE LOKALE

BROODJES & GEBAKJES

  • 1

Bakker Jeroen

Kortenhoef De Meenthof 10, 1241 CP

Welkom op de website van Bakker Jeroen. Een nieuwe naam voor uw vertrouwde bakkerswinkel in Kortenhoef en Hilversum. Voorheen bekend onder de naam Bakker Sturkenboom zijn wij al sinds 1975 een begrip voor al uw bakkersproducten! Wij staan van maandag t/m zaterdag voor u klaar. En onze winkel in Kortenhoef is zelfs ook op zondag geopend! Daarnaast kunt u 24/7 terecht in onze webshop om ons assortiment te bekijken en uw bestelling te plaatsen. Wij bieden u een ruime keuze gebak, brood en verschillende heerlijke lekkernijen.

Welkom op de website van Bakker Jeroen. Een nieuwe naam voor uw vertrouwde bakkerswinkel in Kortenhoef en Hilversum. Voorheen bekend onder de naam Bakker Sturkenboom zijn wij al sinds 1975 een begrip voor al uw bakkersproducten!

Wij staan van maandag t/m zaterdag voor u klaar. En onze winkel in Kortenhoef is zelfs ook op zondag geopend! Daarnaast kunt u 24/7 terecht in onze webshop om ons assortiment te bekijken en uw bestelling te plaatsen. Wij bieden u een ruime keuze gebak, brood en verschillende heerlijke lekkernijen.

Lees meer
Openingstijden
Maandag t/m vrijdag 08:00 - 18:00
Zaterdag 08:00 - 16:30
Zondag 08:00 - 13:00

BEKROONDE PRODUCTEN

De volgende producten van deze bakker zijn Bekroond met Goud

Gevulde oliebollen

Categorie: Seizoenproducten
Subcategorie: Gevulde oliebollen
Bekroond op: 30 - 11 - 2018

False