DE LEKKERSTE LOKALE

BROODJES & GEBAKJES

Bakker Ron

Deurne Milhezerweg 17, 5752 BA

Bakker Ron de ambachtelijke bakker van Deurne Wij durven best te zeggen dat wij staan voor ambachtelijke kwaliteit van de bovenste plank. Alles wat wij u in onze winkel aanbieden komt uit onze eigen bakkerij. Van een heerlijk worstenbroodje tot en met onze echte Limburgse vlaaien, het is allemaal met liefde voor het vak gemaakt. Wij willen u een kijkje in onze ambachtelijke bakkerij geven en hopen dat u iets meer te weten zult komen over onze passie voor lekkere en ambachtelijke producten. Wij wensen u een smakelijk bezoek! Mocht u trek krijgen van al dat lekkers, geen probleem. Kom naar één van onze winkels, wij laten u graag iets proeven

Bakker Ron de ambachtelijke bakker van Deurne

Wij durven best te zeggen dat wij staan voor ambachtelijke kwaliteit van de bovenste plank. Alles wat wij u in onze winkel aanbieden komt uit onze eigen bakkerij. Van een heerlijk worstenbroodje tot en met onze echte Limburgse vlaaien, het is allemaal met liefde voor het vak gemaakt.

Wij willen u een kijkje in onze ambachtelijke bakkerij geven en hopen dat u iets meer te weten zult komen over onze passie voor lekkere en ambachtelijke producten.

Wij wensen u een smakelijk bezoek! Mocht u trek krijgen van al dat lekkers, geen probleem. 
Kom naar één van onze winkels, wij laten u graag iets proeven

Lees meer

BEKROONDE PRODUCTEN

De volgende producten van deze bakker zijn Bekroond met Goud

False