DE LEKKERSTE LOKALE

BROODJES & GEBAKJES

Bakkerij Brabants Roem (Bakkerij van Weert)

Eindhoven Sint Gerardusplein 24, 5644 NG

Graag stellen wij ons aan u voor, wij zijn Bakkerij Van Weert. Al drie generaties lang zijn wij trots op onze ambachtelijke traditie. Wij willen u graag laten genieten van onder andere ons ouderwets lekkere brood, gemaakt met meel uit onze eigen regio, direct van de molenaar. Laat u verwennen door de volle smaak van puur natuur!Om u het beste en meest verse brood te kunnen bieden wordt ons brood ’s nachts met liefde voor u gebakken. Laat u eens verrassen door ons assortiment aan unieke broden gemaakt met onze eigen recepturen.Niet alleen voor het lekkerste brood moet u bij ons zijn, gebak en zeker de Brabantse vlaai ontbreken niet in ons assortiment.We zien u heel graag in onze winkel in Leende of Eindhoven!

Graag stellen wij ons aan u voor, wij zijn Bakkerij Van Weert. Al drie generaties lang zijn wij trots op onze ambachtelijke traditie. Wij willen u graag laten genieten van onder andere ons ouderwets lekkere brood, gemaakt met meel uit onze eigen regio, direct van de molenaar. Laat u verwennen door de volle smaak van puur natuur!

Om u het beste en meest verse brood te kunnen bieden wordt ons brood
’s nachts met liefde voor u gebakken. Laat u eens verrassen door ons assortiment aan unieke broden gemaakt met onze eigen recepturen.
Niet alleen voor het lekkerste brood moet u bij ons zijn, gebak en zeker de Brabantse vlaai ontbreken niet in ons assortiment.

We zien u heel graag in onze winkel in Leende of Eindhoven!

Lees meer

BEKROONDE PRODUCTEN

De volgende producten van deze bakker zijn Bekroond met Goud

False