DE LEKKERSTE LOKALE

BROODJES & GEBAKJES

Bakkerij Driessen

Veldhoven Kromstraat 40, 5504 BD

Wij zijn al sinds 1956 dé ambachtelijke bakkerij van Veldhoven en regio. In dat jaar werd onze zaak opgericht door de ouders van de huidige eigenaar als bakkerij met automatiek (friettent) aan de Kromstraat in Veldhoven. In de loop der jaren is dit bedrijf uitgegroeid tot een moderne bakkerij met winkels op drie locaties. Inmiddels leveren we ook aan vele bedrijven, restaurants en cateringservices. Dagelijks maken we het brood en banket voor onze winkels en de bedrijven zelf. Door ons vakmanschap en het gebruik van de beste ingrediënten kunnen we garant staan voor hoogwaardige kwaliteit en de beste service.

Wij zijn al sinds 1956 dé ambachtelijke bakkerij van Veldhoven en regio. In dat jaar werd onze zaak opgericht door de ouders van de huidige eigenaar als bakkerij met automatiek (friettent) aan de Kromstraat in Veldhoven. In de loop der jaren is dit bedrijf uitgegroeid tot een moderne bakkerij met winkels op drie locaties. Inmiddels leveren we ook aan vele bedrijven, restaurants en cateringservices.

Dagelijks maken we het brood en banket voor onze winkels en de bedrijven zelf. Door ons vakmanschap en het gebruik van de beste ingrediënten kunnen we garant staan voor hoogwaardige kwaliteit en de beste service.

Lees meer

BEKROONDE PRODUCTEN

De volgende producten van deze bakker zijn Bekroond met Goud

False