DE LEKKERSTE LOKALE

BROODJES & GEBAKJES

  • 1
  • 1
  • 1

Bakkerij Floor van Lieshout

Tilburg Heraclesstraat 22, 5048 CG

Bakkerij Floor van Lieshout opgericht in 1922 heeft een rijke historie in brood en banket en groeide door de jaren heen uit tot een bakkerij met twaalf vestigingen. Floor van Lieshout, kleinzoon van oprichter Harrie van Lieshout, is momenteel eigenaar van de succesvolle en erg bekendstaande bakkerij in Tilburg en omstreken. Met de nieuwe generatie in de startblokken bent u ook de komende jaren verzekerd van het lekkerste brood en banket van Bakkerij Floor van Lieshout. Met twaalf filialen en plusminus 100 mensen werken we dagelijks (en vooral ’s nachts) vol passie en energie aan uw dagelijks vers brood en banket. Met exclusief de verste én beste grondstoffen wordt gewerkt aan het hoogste kwaliteit brood en gebak. In ons assortiment bevinden zich enkele specialiteiten waar wij uitermate trots op zijn en wij delen deze dan ook graag met u. Naast onze vaste landelijke leveranciers werken wij ook graag en nauw samen met de lokale fruittelers en molenaars voor het beste eindproduct. Met o.a. de Kerkhovense Molen uit Oisterwijk voor het wekelijks versgemalen Speltmeel, Molen de Arend uit Terheijden voor ons authentieke Molenbruin-brood en het dagelijks vers fruit voor o.a. onze luxe vruchtenvlaaitjes &  verse aardbeien van de kweker uit Rijen. Bij ons staat kwaliteit bovenaan en dat verschil proeft u! Dat er veranderingen zijn geweest is logisch, maar we hebben toch de oude waarden gehanteerd en dat is altijd erg gewaardeerd. Je kunt dat zien aan het feit dat soms al drie generaties van families bij ons vaste klant zijn. Zelfs als ze misschien wat verder weg verhuisd zijn, blijven ze terugkomen. Een prachtig compliment uiteraard wat ons steeds weer energie geeft om te blijven presteren. - Bakker Floor van Lieshout

Bakkerij Floor van Lieshout opgericht in 1922 heeft een rijke historie in brood en banket en groeide door de jaren heen uit tot een bakkerij met twaalf vestigingen. Floor van Lieshout, kleinzoon van oprichter Harrie van Lieshout, is momenteel eigenaar van de succesvolle en erg bekendstaande bakkerij in Tilburg en omstreken. Met de nieuwe generatie in de startblokken bent u ook de komende jaren verzekerd van het lekkerste brood en banket van Bakkerij Floor van Lieshout.

Met twaalf filialen en plusminus 100 mensen werken we dagelijks (en vooral ’s nachts) vol passie en energie aan uw dagelijks vers brood en banket. Met exclusief de verste én beste grondstoffen wordt gewerkt aan het hoogste kwaliteit brood en gebak. In ons assortiment bevinden zich enkele specialiteiten waar wij uitermate trots op zijn en wij delen deze dan ook graag met u.

Naast onze vaste landelijke leveranciers werken wij ook graag en nauw samen met de lokale fruittelers en molenaars voor het beste eindproduct. Met o.a. de Kerkhovense Molen uit Oisterwijk voor het wekelijks versgemalen Speltmeel, Molen de Arend uit Terheijden voor ons authentieke Molenbruin-brood en het dagelijks vers fruit voor o.a. onze luxe vruchtenvlaaitjes &  verse aardbeien van de kweker uit Rijen. Bij ons staat kwaliteit bovenaan en dat verschil proeft u!

Dat er veranderingen zijn geweest is logisch, maar we hebben toch de oude waarden gehanteerd en dat is altijd erg gewaardeerd. Je kunt dat zien aan het feit dat soms al drie generaties van families bij ons vaste klant zijn. Zelfs als ze misschien wat verder weg verhuisd zijn, blijven ze terugkomen. Een prachtig compliment uiteraard wat ons steeds weer energie geeft om te blijven presteren. - Bakker Floor van Lieshout

Lees meer

BEKROONDE PRODUCTEN

De volgende producten van deze bakker zijn Bekroond met Goud

Kerststol (1)

Categorie: Seizoenproducten
Subcategorie: Kerststol
Bekroond op: 14 - 12 - 2018

Slagroomprogresje

Categorie: Zoet banket
Subcategorie: Specialiteiten
Bekroond op: 14 - 12 - 2018

Worstenbroodje

Categorie: Hartige snacks
Subcategorie: Worstenbroodjes
Bekroond op: 14 - 12 - 2018

False