DE LEKKERSTE LOKALE

BROODJES & GEBAKJES

Bakkerij Friso

Beetgumermolen J.H. van Aismawei 47, 9045 PG

U kunt er niet om heen, de ambachtelijke kwaliteit die Bakkerij Friso uitstraalt. Vanaf het moment dat u de winkel in Bitgummole binnenstapt komt de geur van vers brood en overheerlijke koeken en gebak u tegemoet. De verleiding is groot: van overheerlijke eierkoeken tot de echte Friese oranjekoek zoals alleen Friso deze maakt. Het brood dat rechtstreeks uit de oven de toonbank over gaat en de Friese producten die bij deze bakkerij te verkrijgen zijn maakt deze bakker uniek. Het grote assortiment aan brood en banket wordt dagelijks vers gebakken en is een begrip in Bitgummole en omstreken. Naast de verkoop in eigen winkel maken ook dorpshuizen, kerkgebouwen, de Albert Heijn filialen in Stiens en St. Anne gretig aftrek van het grote assortiment. En dat alles voor dezelfde, vaste prijs. De personeelsleden van Bakkerij Friso ontmoeten u graag in de winkel die te vinden is in het centrum van de drie dorpen Bitgummole, Ingelum en Bitgum.

U kunt er niet om heen, de ambachtelijke kwaliteit die Bakkerij Friso uitstraalt. Vanaf het moment dat u de winkel in Bitgummole binnenstapt komt de geur van vers brood en overheerlijke koeken en gebak u tegemoet.

De verleiding is groot: van overheerlijke eierkoeken tot de echte Friese oranjekoek zoals alleen Friso deze maakt. Het brood dat rechtstreeks uit de oven de toonbank over gaat en de Friese producten die bij deze bakkerij te verkrijgen zijn maakt deze bakker uniek.

Het grote assortiment aan brood en banket wordt dagelijks vers gebakken en is een begrip in Bitgummole en omstreken. Naast de verkoop in eigen winkel maken ook dorpshuizen, kerkgebouwen, de Albert Heijn filialen in Stiens en St. Anne gretig aftrek van het grote assortiment. En dat alles voor dezelfde, vaste prijs.

De personeelsleden van Bakkerij Friso ontmoeten u graag in de winkel die te vinden is in het centrum van de drie dorpen Bitgummole, Ingelum en Bitgum.

Lees meer
Openingstijden
Maandag: 08.00 – 12.00 / 13.00 – 18.00
Dinsdag: 08.00 – 12.00 / 13.00 – 18.00
Woensdag: 08.00 – 12.00
Donderdag: 08.00 – 12.00 / 13.00 – 18.00
Vrijdag: 08.00 – 18.00
Zaterdag: 08.00 – 16.00

BEKROONDE PRODUCTEN

De volgende producten van deze bakker zijn Bekroond met Goud

False