DE LEKKERSTE LOKALE

BROODJES & GEBAKJES

  • 1
  • 1

Bakkerij Gouma

Buitenpost Kerkstraat 49, 9285 TA

Het vak bakker is een ambacht in de puurste vorm. Zeker de manier waarop bakkerij Johan Gouma dagelijks vers gemaakte producten produceert.  Kwalitatief perfect en supervers! Het brood wordt lekker als de bakker er liefdevol mee omgaat. Het krijgt volop de tijd om te rijpen en te ontwikkelen.  Als je deeg bereidt met zorg en aandacht, en het deeg de tijd geeft om op "smaak" te komen en bij het bakken een oogje in het zeil houdt, dan krijg je echt lekker brood. In de bakkerij achter de winkel aan de Kerkstraat 49 te Buitenpost wordt elke morgen opnieuw alles vers bereid. Zes dagen per week, zonder concessies. Op een tijdstip dat de meeste mensen nog op 1 oor liggen, begint de bakker al met het bereiden van het verse brood, gebak, taarten en koek. Er wordt gewerkt met ambachtelijke recepturen, van nog uit vaders tijd. Recepturen, die bakkerij Johan Gouma als sinds 1955 gebruikt. Reken maar dat dit de smaak ten goede komt.

Het vak bakker is een ambacht in de puurste vorm. Zeker de manier waarop bakkerij Johan Gouma dagelijks vers gemaakte producten produceert. 

Kwalitatief perfect en supervers! Het brood wordt lekker als de bakker er liefdevol mee omgaat. Het krijgt volop de tijd om te rijpen en te ontwikkelen. 

Als je deeg bereidt met zorg en aandacht, en het deeg de tijd geeft om op "smaak" te komen en bij het bakken een oogje in het zeil houdt, dan krijg je echt lekker brood.

In de bakkerij achter de winkel aan de Kerkstraat 49 te Buitenpost wordt elke morgen opnieuw alles vers bereid. Zes dagen per week, zonder concessies. Op een tijdstip dat de meeste mensen nog op 1 oor liggen, begint de bakker al met het bereiden van het verse brood, gebak, taarten en koek. Er wordt gewerkt met ambachtelijke recepturen, van nog uit vaders tijd. Recepturen, die bakkerij Johan Gouma als sinds 1955 gebruikt. Reken maar dat dit de smaak ten goede komt.

Lees meer
Openingstijden
Maandag t/m donderdag: 8.00 - 18.00
Vrijdag: 8.00 - 20.00
Zaterdag: 7.00 - 16.00

BEKROONDE PRODUCTEN

De volgende producten van deze bakker zijn Bekroond met Goud

Brok taai

Categorie: Zoet banket
Subcategorie: Koeken
Bekroond op: 14 - 10 - 2019

Gevuld speculaastaart

Categorie: Seizoenproducten
Subcategorie: Speculaas
Bekroond op: 14 - 10 - 2019

False