DE LEKKERSTE LOKALE

BROODJES & GEBAKJES

  • 1

Bakkerij Jan Schrieks

Vlissingen Distributieweg 7, 4387 PL

Bakkerij Jan Schrieks is een echte Zeeuwse ambachtelijke bakker. In dit familie bedrijf worden er per dag zo’n 4000 broden gebakken in de bakkerij. Liefde voor het vak en de beste kwaliteit grondstoffen maken ons brood net even iets anders dan ‘gewoon’ brood. Bent u “fijnproever” dan moet u zeker ons desembrood proberen. De structuur, korst en geur zullen u verrassen . Zeeuwse Bolussen zijn een heerlijk zoete lekkernij uit Zeeland. Ze bestaan uit lange brooddeegstukken die door de suiker en kaneel gehaald worden en vervolgens worden opgerold tot ronde bolusvormen. Bolussen zijn onderdeel van de Zeeuwse cultuur. In Zeeland is men dan ook erg trots op hun lokale lekkernij. Het bakken van bolussen geperfectioneerd tot een hoogstaande kunst, waar de bakkers van Brood- en banketbakkerij Jan Schrieks gebruik maken van hightech stoomovens en  waarin ons geheime recept een grote rol speelt. De huidige Zeeuwse bolus is door de Zeeuwen honderden jaren veredeld en daarom is het een echt Zeeuws product waar de meeste Zeeuwen en wij als bakkers  met recht trots op zijn. Wij presenteren dan ook met liefde voor u gemaakt deze ‘oven’heerlijke lekkernij.

Bakkerij Jan Schrieks is een echte Zeeuwse ambachtelijke bakker. In dit familie bedrijf worden er per dag zo’n 4000 broden gebakken in de bakkerij. Liefde voor het vak en de beste kwaliteit grondstoffen maken ons brood net even iets anders dan ‘gewoon’ brood. Bent u “fijnproever” dan moet u zeker ons desembrood proberen. De structuur, korst en geur zullen u verrassen .

Zeeuwse Bolussen zijn een heerlijk zoete lekkernij uit Zeeland. Ze bestaan uit lange brooddeegstukken die door de suiker en kaneel gehaald worden en vervolgens worden opgerold tot ronde bolusvormen. Bolussen zijn onderdeel van de Zeeuwse cultuur. In Zeeland is men dan ook erg trots op hun lokale lekkernij.

Het bakken van bolussen geperfectioneerd tot een hoogstaande kunst, waar de bakkers van Brood- en banketbakkerij Jan Schrieks gebruik maken van hightech stoomovens en  waarin ons geheime recept een grote rol speelt. De huidige Zeeuwse bolus is door de Zeeuwen honderden jaren veredeld en daarom is het een echt Zeeuws product waar de meeste Zeeuwen en wij als bakkers  met recht trots op zijn.

Wij presenteren dan ook met liefde voor u gemaakt deze ‘oven’heerlijke lekkernij.

Lees meer

BEKROONDE PRODUCTEN

De volgende producten van deze bakker zijn Bekroond met Goud

Gevulde oliebollen (1)

Categorie: Seizoenproducten
Subcategorie: Gevulde oliebollen
Bekroond op: 22 - 10 - 2018

False