DE LEKKERSTE LOKALE

BROODJES & GEBAKJES

Bakkerij Korsten

Weert Maaspoort 42, 6007 BR

Bakkerij Korsten is een echt familiebedrijf waar al drie generaties lang ambachtelijke vlaaien en broden worden gebakken. Sinds 1932 wordt hier iedere dag door de familie Korsten en haar medewerkers uitsluitend eerste klas vlaaien, brood & banket producten vervaardigd, die onder controle staan van het Nederlands Bakkerij Centrum. Al vanaf de oprichting in 1932 zijn wij gevestigd in dé vlaaienstad van Nederland, namelijk Weert. Met 6 winkels in Weert, 1 in Nederweert en 1 in Budel-Schoot kunt u op meerdere plaatsen bij ons terecht. Op deze website krijgt u een indruk van ons bedrijf en bestaat er de mogelijkheid om online producten van ons te bestellen in de webshop. Voor vragen over bestellingen, producten en of andere zaken, dan verwijzen wij u graag door naar de contactpagina van onze website. Deze website en onze webshop wordt voortdurend geupdate en is zodoende altijd actueel. Via ons youtube kanaal, facebook en twitter kunt u terecht voor leuke filmpjes, foto’s, nieuwtjes of acties!

Bakkerij Korsten is een echt familiebedrijf waar al drie generaties lang ambachtelijke vlaaien en broden worden gebakken. Sinds 1932 wordt hier iedere dag door de familie Korsten en haar medewerkers uitsluitend eerste klas vlaaien, brood & banket producten vervaardigd, die onder controle staan van het Nederlands Bakkerij Centrum. Al vanaf de oprichting in 1932 zijn wij gevestigd in dé vlaaienstad van Nederland, namelijk Weert. Met 6 winkels in Weert, 1 in Nederweert en 1 in Budel-Schoot kunt u op meerdere plaatsen bij ons terecht.

Op deze website krijgt u een indruk van ons bedrijf en bestaat er de mogelijkheid om online producten van ons te bestellen in de webshop. Voor vragen over bestellingen, producten en of andere zaken, dan verwijzen wij u graag door naar de contactpagina van onze website.

Deze website en onze webshop wordt voortdurend geupdate en is zodoende altijd actueel. Via ons youtube kanaal, facebook en twitter kunt u terecht voor leuke filmpjes, foto’s, nieuwtjes of acties!

Lees meer

BEKROONDE PRODUCTEN

De volgende producten van deze bakker zijn Bekroond met Goud

False