DE LEKKERSTE LOKALE

BROODJES & GEBAKJES

  • 1
  • 1

Bakkerij Leo Geerts

Biezenmortel Capucijnenstraat 25, 5074 PE

Bakkerij Leo Geerts dankt haar naam aan oprichter Leo Geerts, die in 1961 samen met zijn vrouw Marietje een bakkerij begon in het kerkdorp Biezenmortel. Inmiddels wordt het bedrijf geleid door dochter Hélène, haar man Kees en zoon Tijs Evers. Zij staan samen met ruim 40 enthousiaste collega’s dagelijks voor u klaar om, met liefde en passie voor het ambacht, brood en banket te maken. Bakkerij Leo Geerts werkt op ambachtelijke wijze, met extra aandacht voor gezondheid. De winkels in Biezenmortel, Udenhout, Berkel-Enschot en Loon op Zand bieden een uitgebreid assortiment aan brood, banket en diverse andere lekkernijen.

Bakkerij Leo Geerts dankt haar naam aan oprichter Leo Geerts, die in 1961 samen met zijn vrouw Marietje een bakkerij begon in het kerkdorp Biezenmortel.

Inmiddels wordt het bedrijf geleid door dochter Hélène, haar man Kees en zoon Tijs Evers. Zij staan samen met ruim 40 enthousiaste collega’s dagelijks voor u klaar om, met liefde en passie voor het ambacht, brood en banket te maken.

Bakkerij Leo Geerts werkt op ambachtelijke wijze, met extra aandacht voor gezondheid. De winkels in Biezenmortel, Udenhout, Berkel-Enschot en Loon op Zand bieden een uitgebreid assortiment aan brood, banket en diverse andere lekkernijen.

Lees meer
Openingstijden
di: 08.00 - 13.00
vr: 08.00 - 13.00
za: 08.00 - 13.00

BEKROONDE PRODUCTEN

De volgende producten van deze bakker zijn Bekroond met Goud

Afbakbroodjes

Categorie: Brood & Bolletjes
Subcategorie: Harde bol
Bekroond op: 27 - 11 - 2019

Oliebollen

Categorie: Seizoenproducten
Subcategorie: Gevulde oliebollen
Bekroond op: 27 - 11 - 2019

False