DE LEKKERSTE LOKALE

BROODJES & GEBAKJES

Bakkerij Nico de Vos

Leerdam Generaal Pironstraat 20

Al jarenlang hebben wij onze winkel nabij het centrum van Leerdam. In onze winkel vind u overheerlijke producten zoals brood, gebak, marsepein, belegde broodjes, kleine geschenken en nog veel meer. Ook voor bruiloften of feesten en partijen kunnen wij de gewenste lekkernijen leveren. Wist u dat wij ook geheel naar wens ontbijtpakketten kunnen samenstellen. Bekijk onze website en voor meer informatie kunt u altijd contact met ons opnemen. Het team van Bakkerij Nico de Vos staat elke dag klaar om u van dienst te zijn. Ook kunt u via onze website online brood bestellen. 

Al jarenlang hebben wij onze winkel nabij het centrum van Leerdam. In onze winkel vind u overheerlijke producten zoals brood, gebak, marsepein, belegde broodjes, kleine geschenken en nog veel meer.

Ook voor bruiloften of feesten en partijen kunnen wij de gewenste lekkernijen leveren. Wist u dat wij ook geheel naar wens ontbijtpakketten kunnen samenstellen. Bekijk onze website en voor meer informatie kunt u altijd contact met ons opnemen.

Het team van Bakkerij Nico de Vos staat elke dag klaar om u van dienst te zijn. Ook kunt u via onze website online brood bestellen. 

Lees meer

BEKROONDE PRODUCTEN

De volgende producten van deze bakker zijn Bekroond met Goud

False