DE LEKKERSTE LOKALE

BROODJES & GEBAKJES

Bakkerij Schabbink

Saasveld Drosteweg 23, 7597 ME

Deze bakkerij heeft een baktraditie die maar liefst 3 generaties terug gaat. Opa Bertus is de grondlegger van het bedrijf. En hoe hij bakte, zo gebeurt het nog steeds. De bakkerij werkt alleen met natuurlijke grondstoffen en het brood krijgt alle tijd om te rijzen. Dat proef je! Bakkerij Schabbink zit in een prachtige bakkershoeve in het centrum van Saasveld en heeft een tweede winkel in Weerselo. Bovendien zijn ze regelmatig te vinden op Twentse streekmarkten met onze hout gestookte oven.  "Wij willen de mensen in Twente laten zien, horen, ruiken, voelen en proeven hoe lekker en gezond ambachtelijk gemaakt brood en hoe lekker ambachtelijk gemaakt banket is."   

Deze bakkerij heeft een baktraditie die maar liefst 3 generaties terug gaat. Opa Bertus is de grondlegger van het bedrijf. En hoe hij bakte, zo gebeurt het nog steeds. De bakkerij werkt alleen met natuurlijke grondstoffen en het brood krijgt alle tijd om te rijzen. Dat proef je!

Bakkerij Schabbink zit in een prachtige bakkershoeve in het centrum van Saasveld en heeft een tweede winkel in Weerselo. Bovendien zijn ze regelmatig te vinden op Twentse streekmarkten met onze hout gestookte oven. 

"Wij willen de mensen in Twente laten zien, horen, ruiken, voelen en proeven hoe lekker en gezond ambachtelijk gemaakt brood en hoe lekker ambachtelijk gemaakt banket is." 

 

Lees meer
Openingstijden
8:00 - 18:00
8:30 - 18:00
Za: 8:00 - 16:00
Ma: gesloten

BEKROONDE PRODUCTEN

De volgende producten van deze bakker zijn Bekroond met Goud

False