DE LEKKERSTE LOKALE

BROODJES & GEBAKJES

  • 1
  • 1

Bakkerij Schoone

Beverwijk Spoorsingel 9, 1947 LA

Sjoerd Schoone is opgegroeid in de bakkerij. Het begon met zijn overgrootvader in 1912. Inmiddels werken Sjoerd en Maaike, en natuurlijk alle bakkers, verkoopmedewerkers, bezorgers en inpakkers nog steeds hard om mensen en bedrijven te voorzien van ambachtelijk brood en banket. De winkel zit inmiddels alweer sinds 2014 op het Marlo terrein. We zijn trots op onze winkel, met de verhuizing zijn we klaar voor de toekomst! In de bakkerij, als vanouds gevestigd op de Hendrik Mandeweg, wordt niet alleen al het brood en banket voor de winkel gebakken. Wij zijn ook troste leverancier van vele horecagelegenheden en bedrijven in de regio.

Sjoerd Schoone is opgegroeid in de bakkerij. Het begon met zijn overgrootvader in 1912. Inmiddels werken Sjoerd en Maaike, en natuurlijk alle bakkers, verkoopmedewerkers, bezorgers en inpakkers nog steeds hard om mensen en bedrijven te voorzien van ambachtelijk brood en banket.

De winkel zit inmiddels alweer sinds 2014 op het Marlo terrein. We zijn trots op onze winkel, met de verhuizing zijn we klaar voor de toekomst! In de bakkerij, als vanouds gevestigd op de Hendrik Mandeweg, wordt niet alleen al het brood en banket voor de winkel gebakken.

Wij zijn ook troste leverancier van vele horecagelegenheden en bedrijven in de regio.

Lees meer
Openingstijden
Maandag t/m vrijdag: 8:00 - 17:00
Zaterdag: 8:00 - 16:00

BEKROONDE PRODUCTEN

De volgende producten van deze bakker zijn Bekroond met Goud

Cake tulband

Categorie: Zoet banket
Subcategorie: Tulband
Bekroond op: 18 - 12 - 2019

Speculaas

Categorie: Seizoenproducten
Subcategorie: Speculaas
Bekroond op: 21 - 11 - 2019

False