DE LEKKERSTE LOKALE

BROODJES & GEBAKJES

Bakkerij Sonneveld

Fijnaart Korte Kerkstraat 6, 4793 EW

U belandt in de lekkere wereld van gebakjes, koekjes, taartjes, chocolaatjes, broodjes, broden en vlaaien. Kortom: een walhalla van lekkernijen die z'n weerga niet kent in Fijnaart en omstreken. Ook voor vers slagroomgebak, créme gebak en vruchtengebak kunt u zich tot ons wenden. Van gesorteerd gebak en feestelijke kindertaarten tot petit-fours en bruidstaarten. Reken maar dat dit een feestelijk succes is! Zoals u wellicht wel weet zijn bakkers creatieve ambachtslieden. Dus niet alleen voor de "gewone" slagroomtaart kunt u bij ons terecht, ook voor de leuke en speciale taarten hebben wij een oplossing. Al jaren een traditie, groot feest als er iemand 50 jaar wordt. Dat moet gevierd worden op een traditionele manier, dus met een Abraham of een Sara. Gemaakt van roomboterspeculaasdeeg en gevuld met zuivere amandelspijs. Het geheel wordt afgeleverd in een originele verpakking samen met een oorkonde. Vlaaien maken wij ook, van 1 persoons tot 12 persoons. Met maar liefst 35 verschillende soorten vullingen en volgens traditioneel Limburgs recept bereid. Onze vlaaien zijn een ware smaaksensatie!

U belandt in de lekkere wereld van gebakjes, koekjes, taartjes, chocolaatjes, broodjes, broden en vlaaien. Kortom: een walhalla van lekkernijen die z'n weerga niet kent in Fijnaart en omstreken.

Ook voor vers slagroomgebak, créme gebak en vruchtengebak kunt u zich tot ons wenden. Van gesorteerd gebak en feestelijke kindertaarten tot petit-fours en bruidstaarten. Reken maar dat dit een feestelijk succes is! Zoals u wellicht wel weet zijn bakkers creatieve ambachtslieden. Dus niet alleen voor de "gewone" slagroomtaart kunt u bij ons terecht, ook voor de leuke en speciale taarten hebben wij een oplossing.

Al jaren een traditie, groot feest als er iemand 50 jaar wordt. Dat moet gevierd worden op een traditionele manier, dus met een Abraham of een Sara. Gemaakt van roomboterspeculaasdeeg en gevuld met zuivere amandelspijs. Het geheel wordt afgeleverd in een originele verpakking samen met een oorkonde.

Vlaaien maken wij ook, van 1 persoons tot 12 persoons. Met maar liefst 35 verschillende soorten vullingen en volgens traditioneel Limburgs recept bereid. Onze vlaaien zijn een ware smaaksensatie!

Lees meer
Openingstijden
Maandag: 8:30 - 17:30
Dinsdag: 8:30 - 12:30
Woensdag: 8:30 - 17:30
Donderdag: 8:30 - 17:30
Vrijdag: 8:30 - 17:30
Zaterdag: 7:00 - 15:00
Zondag: gesloten

BEKROONDE PRODUCTEN

De volgende producten van deze bakker zijn Bekroond met Goud

False