DE LEKKERSTE LOKALE

BROODJES & GEBAKJES

  • 3

Ambachtelijke bakkerij Ten Veen

Bennekom Dijkgraaf 24, 6721 NK

Ambachtelijk brood: door de echte bakker gebakken. Dat is wat bakkerij Ten Veen verkoopt. Wij bereiden al tientallen jaren met veel liefde en vakmanschap ons brood op ambachtelijke wijze. Geen afbakpraktijken, maar vers gebakken!Bij het bereiden van onze producten maken wij bij bakkerij Ten Veen ook graag gebruik van grondstoffen die in onze regio verbouwd worden. We werken onder meer met rogge en spelt van Stichting de Trapakkers uit Ede of De Eng in Bennekom (de Kraats). Hiervan maken we onder meer ons roggebrood, speltbrood of Engse roggestoet. Verder laten wij de granen die bij ons in de streek worden verbouwd, bij de Nieuwe Molen in Veenendaal tot meel malen.Onze banketbakkers bereiden het lekkerste gebak op ambachtelijke wijze en met eerlijke ingrediënten. Daarbij vormen creativiteit en vakmanschap de basis voor ons uitgebreide banketassortiment. Zo gebruiken we alleen hoogwaardige ingrediënten om de goede kwaliteit waar we om bekend staan te kunnen garanderen. Het resultaat: extreem smaakvolle producten.

Ambachtelijk brood: door de echte bakker gebakken. Dat is wat bakkerij Ten Veen verkoopt. Wij bereiden al tientallen jaren met veel liefde en vakmanschap ons brood op ambachtelijke wijze. Geen afbakpraktijken, maar vers gebakken!
Bij het bereiden van onze producten maken wij bij bakkerij Ten Veen ook graag gebruik van grondstoffen die in onze regio verbouwd worden. We werken onder meer met rogge en spelt van Stichting de Trapakkers uit Ede of De Eng in Bennekom (de Kraats). Hiervan maken we onder meer ons roggebrood, speltbrood of Engse roggestoet. Verder laten wij de granen die bij ons in de streek worden verbouwd, bij de Nieuwe Molen in Veenendaal tot meel malen.
Onze banketbakkers bereiden het lekkerste gebak op ambachtelijke wijze en met eerlijke ingrediënten. Daarbij vormen creativiteit en vakmanschap de basis voor ons uitgebreide banketassortiment. Zo gebruiken we alleen hoogwaardige ingrediënten om de goede kwaliteit waar we om bekend staan te kunnen garanderen. Het resultaat: extreem smaakvolle producten.

Lees meer
Openingstijden
Maandag 08:30 - 18:00
Dinsdag 08:30 - 18:00
Woensdag 08:30 - 12:30
Donderdag 08:30 - 18:00
Vrijdag 08:30 - 18:00
Zaterdag 08:00 - 16:00

BEKROONDE PRODUCTEN

De volgende producten van deze bakker zijn Bekroond met Goud

Gevulde oliebollen

Categorie: Seizoenproducten
Subcategorie: Gevulde oliebollen
Bekroond op: 30 - 11 - 2018

Kerststol

Categorie: Seizoenproducten
Subcategorie: Kerststol
Bekroond op: 30 - 11 - 2018

Roomboter amandelstaaf

Categorie: Seizoenproducten
Subcategorie: Amandelstaaf
Bekroond op: 30 - 11 - 2018

False