DE LEKKERSTE LOKALE

BROODJES & GEBAKJES

  • 1
  • 2

Bakkerij van de Mortel

Someren Floreffestraat 7, 5711 AA

Bakkerij van de Mortel vindt haar oorsprong in het Brabantse Deurne en is in 1983 naar Someren verhuisd, waar men inmiddels alweer heel wat jaren actief is. Sinds 2009 heeft Bakkerij van de Mortel ook in Asten een succesvolle brood- en banketwinkel. Bakkerij van de Mortel is een, met 2 sterren bekroonde, ambachtelijke bakker met een grote sortering brood- en banket producten van een hoge kwaliteit. Er worden zowel basic als trendy brood- en banketproducten gebakken en verkocht. Bakkerij van de Mortel is in de bakkerij en haar winkels in Someren en Asten HACCP gecertificeerd, wat betekent dat er op een hoog niveau qua hygiëne en grondstof beheersing gewerkt wordt.

Bakkerij van de Mortel vindt haar oorsprong in het Brabantse Deurne en is in 1983 naar Someren verhuisd, waar men inmiddels alweer heel wat jaren actief is. Sinds 2009 heeft Bakkerij van de Mortel ook in Asten een succesvolle brood- en banketwinkel.

Bakkerij van de Mortel is een, met 2 sterren bekroonde, ambachtelijke bakker met een grote sortering brood- en banket producten van een hoge kwaliteit. Er worden zowel basic als trendy brood- en banketproducten gebakken en verkocht. Bakkerij van de Mortel is in de bakkerij en haar winkels in Someren en Asten HACCP gecertificeerd, wat betekent dat er op een hoog niveau qua hygiëne en grondstof beheersing gewerkt wordt.

Lees meer

BEKROONDE PRODUCTEN

De volgende producten van deze bakker zijn Bekroond met Goud

Oliebollen appel/rozijn

Categorie: Seizoenproducten
Subcategorie: Gevulde oliebollen
Bekroond op: 29 - 11 - 2019

Kerstbrood

Categorie: Seizoenproducten
Subcategorie: Kerststol
Bekroond op: 25 - 10 - 2019

Taai Taai

Categorie: Zoet banket
Subcategorie: Koeken
Bekroond op: 25 - 10 - 2019

False