DE LEKKERSTE LOKALE

BROODJES & GEBAKJES

  • 1
  • 2

Bakkerij van der Most

Lemelerveld Schoolstraat 55, 8152 AR

Wij zijn Bakkerij van der Most. Een brood- & banketbakkerij waar 99% van het assortiment op ambachtelijk wijze en met passie wordt vervaardigd. Ons assortiment loopt uiteen van brood en banket tot aan chocolade en het verzorgen van lunches. Daarnaast zijn wij dé (enige) bakker van het streekproduct uit het Vechtdal: de Dalfser Mop. En zijn wij meerdere malen bekroond met de titel 'Bakker met Ster'. Elke dag maken wij (di)verse brood- & banketspecialiteiten voor onze winkels, diverse zorginstellingen, supermarkten en horecabedrijven. Dit wordt mogelijk gemaakt door onze gemotiveerde en vakbekwame medewerkers én omdat wij werken met grondstoffen van zeer hoge kwaliteit. Bakkerij van der Most heeft zes winkels en één bakkerij. Vanuit deze bakkerij worden de winkels, in Dalfsen, Dedemsvaart, Heino, Lemelerveld, Ommen en Raalte, meerdere keren per dag beleverd met producten die vers voor u uit de oven komen. Daarbij geldt dat producten die om 06:00 uur uit de oven komen om 08:00 in de winkel liggen. Verser kan toch niet?  

Wij zijn Bakkerij van der Most. Een brood- & banketbakkerij waar 99% van het assortiment op ambachtelijk wijze en met passie wordt vervaardigd.

Ons assortiment loopt uiteen van brood en banket tot aan chocolade en het verzorgen van lunches. Daarnaast zijn wij dé (enige) bakker van het streekproduct uit het Vechtdal: de Dalfser Mop. En zijn wij meerdere malen bekroond met de titel 'Bakker met Ster'.

Elke dag maken wij (di)verse brood- & banketspecialiteiten voor onze winkels, diverse zorginstellingen, supermarkten en horecabedrijven. Dit wordt mogelijk gemaakt door onze gemotiveerde en vakbekwame medewerkers én omdat wij werken met grondstoffen van zeer hoge kwaliteit.

Bakkerij van der Most heeft zes winkels en één bakkerij. Vanuit deze bakkerij worden de winkels, in Dalfsen, Dedemsvaart, Heino, Lemelerveld, Ommen en Raalte, meerdere keren per dag beleverd met producten die vers voor u uit de oven komen. Daarbij geldt dat producten die om 06:00 uur uit de oven komen om 08:00 in de winkel liggen. Verser kan toch niet?

 

Lees meer

BEKROONDE PRODUCTEN

De volgende producten van deze bakker zijn Bekroond met Goud

Kaneelstol met spijs

Categorie: Zoet banket
Subcategorie: Specialiteiten
Bekroond op: 30 - 11 - 2018

Gevulde oliebollen

Categorie: Seizoenproducten
Subcategorie: Gevulde oliebollen
Bekroond op: 30 - 11 - 2018

Appelbeignet

Categorie: Seizoenproducten
Subcategorie: Appelbeignets
Bekroond op: 30 - 11 - 2018

False