DE LEKKERSTE LOKALE

BROODJES & GEBAKJES

  • 1

Bakkerij van Hulten

moergestel Kerkstraat 12, 5066 AS

Samen met een team van enthousiaste medewerkers runnen Marc en Ans van Hulten al diverse jaren bakkerij van Hulten aan de Kerkstraat.De geschiedenis van Bakkerij van Hulten aan het Kerkeind te Moergestel gaat terug tot ongeveer het jaar 1882. In dat jaar trouwt Christianus Adrianus (jan) van Hulten met Maria Adriana Wolfs en wordt in de trouwakte vermeldt dat Jan als beroep Broodbakker heeft, zijn zoon Hendrikus zet het bakken voort volgend door zijn zoon Jan welke het weer doorgeeft aan Jos van Hulten die op zijn beurt weer het stokje doorgaf aan zijn zonen Jan en Marc.   In ruim 135 jaar is er natuurlijk veel veranderd de ouderwetse bakfiets en hondenkar maakte plaats voor een bezorgauto, de zware met hout gestookte oven werd eerst vervangen door een olie gestookte en daarna een oven op gas. De winkel werd verschillende keren aangepast en zo ook het assortiment. In onze winkel kunt U terecht voor een ruim assortiment brood, broodjes, koeken en gebak. Alles bereid met zorg en passie. Géssels Volkoren Reeds verschillende jaren verbouwt Kees Bierkens op diverse locaties in Moergestel Géssels tarwe voor onze bakkerij. De tarwe wordt na de oogst gedroogd en door Victor Theeuwes op ons eigen Gésselse molen gemalen. Als het dat bij ons in de bakkerij wordt afgeleverd maken wij er heerlijk Géssels volkorenbrood en Gésselse broodjes van. Gèssels Volkoren is gemaakt van de hele vermalen tarwekorrel en mag daarom volkorenbrood genoemd worden.Wat betekent veel smaak en rijk aan vezels en mineralen.

Samen met een team van enthousiaste medewerkers runnen Marc en Ans van Hulten al diverse jaren bakkerij van Hulten aan de Kerkstraat.De geschiedenis van Bakkerij van Hulten aan het Kerkeind te Moergestel gaat terug tot ongeveer het jaar 1882. In dat jaar trouwt Christianus Adrianus (jan) van Hulten met Maria Adriana Wolfs en wordt in de trouwakte vermeldt dat Jan als beroep Broodbakker heeft, zijn zoon Hendrikus zet het bakken voort volgend door zijn zoon Jan welke het weer doorgeeft aan Jos van Hulten die op zijn beurt weer het stokje doorgaf aan zijn zonen Jan en Marc.

 

In ruim 135 jaar is er natuurlijk veel veranderd de ouderwetse bakfiets en hondenkar maakte plaats voor een bezorgauto, de zware met hout gestookte oven werd eerst vervangen door een olie gestookte en daarna een oven op gas. De winkel werd verschillende keren aangepast en zo ook het assortiment.

In onze winkel kunt U terecht voor een ruim assortiment brood, broodjes, koeken en gebak. Alles bereid met zorg en passie.

Géssels Volkoren

Reeds verschillende jaren verbouwt Kees Bierkens op diverse locaties in Moergestel Géssels tarwe voor onze bakkerij. De tarwe wordt na de oogst gedroogd en door Victor Theeuwes op ons eigen Gésselse molen gemalen. Als het dat bij ons in de bakkerij wordt afgeleverd maken wij er heerlijk Géssels volkorenbrood en Gésselse broodjes van.

Gèssels Volkoren is gemaakt van de hele vermalen tarwekorrel en mag daarom volkorenbrood genoemd worden.
Wat betekent veel smaak en rijk aan vezels en mineralen.

Lees meer

BEKROONDE PRODUCTEN

De volgende producten van deze bakker zijn Bekroond met Goud

Speculaas

Categorie: Seizoenproducten
Subcategorie: Speculaas
Bekroond op: 15 - 10 - 2019

False