DE LEKKERSTE LOKALE

BROODJES & GEBAKJES

Bakkerij van Vessem

Haarlem Bingerweg 1, 2031 AZ

Een schijfje appel geweld in de rum, een amarene kersje en een beetje spijs. Dit alles omhuld met bladerdeeg en gerold door de kaneelsuiker. Een beter begin van het nieuwe jaar kan je niet hebben! Ons Emmer-spelt brood bestaat voor 20% uit biologische Emmer. Emmer komt bij onze lokale boer uit Nieuw-Vennep vandaan en word in onze eigen maalderij in Amsterdam verwerkt tot volkorenmeel. Verder bestaat het brood voor 80% uit biologische spelt uit zuid-duitsland. Kortom een heerlijk handgemaakt desem brood op de steen gebakken. Onze heerlijke mini speculaas is op basis van spelt bloem, roomboter, krokante amandeltjes en de liefde van de bakkers. Wat wil een mens nog meer? Bakker van Vessem heeft 15 vestigingen binnen Haarlem en omstreken! Vestigingen in Haarlem, Heemste, Velserbroek, Zandvoort, Overveen, Amsterdam, Hoofddorp, Castricum en Bloemendaal.  

Een schijfje appel geweld in de rum, een amarene kersje en een beetje spijs. Dit alles omhuld met bladerdeeg en gerold door de kaneelsuiker. Een beter begin van het nieuwe jaar kan je niet hebben!

Ons Emmer-spelt brood bestaat voor 20% uit biologische Emmer. Emmer komt bij onze lokale boer uit Nieuw-Vennep vandaan en word in onze eigen maalderij in Amsterdam verwerkt tot volkorenmeel. Verder bestaat het brood voor 80% uit biologische spelt uit zuid-duitsland. Kortom een heerlijk handgemaakt desem brood op de steen gebakken.

Onze heerlijke mini speculaas is op basis van spelt bloem, roomboter, krokante amandeltjes en de liefde van de bakkers. Wat wil een mens nog meer?

Bakker van Vessem heeft 15 vestigingen binnen Haarlem en omstreken! Vestigingen in Haarlem, Heemste, Velserbroek, Zandvoort, Overveen, Amsterdam, Hoofddorp, Castricum en Bloemendaal.

 

Lees meer
Openingstijden

BEKROONDE PRODUCTEN

De volgende producten van deze bakker zijn Bekroond met Goud

False