DE LEKKERSTE LOKALE

BROODJES & GEBAKJES

  • 1
  • 3

Bakkers van Alink

Losser De Brink 3, 7580AB

Meer dan 80 jaar Bakkers van Alink - Ovenvers sinds 1932 Opa Gerard Alink is in 1932 begonnen met een bakkerij aan de Enschedesestraat in Losser. Deze bakkerij is in 1966 door zoon Alfons Alink overgenomen. Eind jaren '70 verhuisde de bakkerij naar Winkelcentrum De Brink in Losser. Anno 2013 wordt de bakkerij gerund door de twee zoons van Alfons, Guus en Jeroen Alink. Een familiebedrijf met drie generaties vers vakmanschap. Bakkers van  Alink is gevestigd in het centrum van Losser, Borne, Winkelcentrum De Brouwerij op het Roombeek in Enschede en aan de Daalweg in Enschede. In onze moderne bakkerij leveren onze deskundige bakkers elke dag een topprestatie. Het assortiment bevat meer dan 100 soorten brood en een grote variëteit gebak die eventueel kunnen worden voorzien van een foto of logo. Alle producten worden gemaakt volgens de wensen van onze klanten. Dit alles met inachtneming van ambachtelijkheid en van de hygiëne en milieuregels. De dagelijkse topprestaties van de bakkers verkopen wij in onze hoofdvestiging in Losser, en filialen in Borne en Enschede. Wilt u ook eens kennismaken met onze kwaliteitsproducten? Loop dan eens binnen in een van onze filialen of neem vrijblijvend contact op. Guus & Jeroen Alink

Meer dan 80 jaar Bakkers van Alink - Ovenvers sinds 1932

Opa Gerard Alink is in 1932 begonnen met een bakkerij aan de Enschedesestraat in Losser. Deze bakkerij is in 1966 door zoon Alfons Alink overgenomen. Eind jaren '70 verhuisde de bakkerij naar Winkelcentrum De Brink in Losser. Anno 2013 wordt de bakkerij gerund door de twee zoons van Alfons, Guus en Jeroen Alink. Een familiebedrijf met drie generaties vers vakmanschap.
Bakkers van  Alink is gevestigd in het centrum van Losser, Borne, Winkelcentrum De Brouwerij op het Roombeek in Enschede en aan de Daalweg in Enschede.

In onze moderne bakkerij leveren onze deskundige bakkers elke dag een topprestatie. Het assortiment bevat meer dan 100 soorten brood en een grote variëteit gebak die eventueel kunnen worden voorzien van een foto of logo. Alle producten worden gemaakt volgens de wensen van onze klanten. Dit alles met inachtneming van ambachtelijkheid en van de hygiëne en milieuregels.

De dagelijkse topprestaties van de bakkers verkopen wij in onze hoofdvestiging in Losser, en filialen in Borne en Enschede. Wilt u ook eens kennismaken met onze kwaliteitsproducten? Loop dan eens binnen in een van onze filialen of neem vrijblijvend contact op.

Guus & Jeroen Alink

Lees meer

BEKROONDE PRODUCTEN

De volgende producten van deze bakker zijn Bekroond met Goud

Aardbeienkoek

Categorie: Taart & Gebak
Subcategorie: Gebakjes
Bekroond op: 06 - 09 - 2019

Slagroomschnitt

Categorie: Taart & Gebak
Subcategorie: Taart
Bekroond op: 06 - 09 - 2019

Lepelgebak vruchten

Categorie: Taart & Gebak
Subcategorie: Gebakjes
Bekroond op: 06 - 09 - 2019

Waldkorn brood

Categorie: Brood & Bolletjes
Subcategorie: Meergranen busbrood
Bekroond op: 24 - 06 - 2019

False