DE LEKKERSTE LOKALE

BROODJES & GEBAKJES

  • 1

Banketbakkerij van Dijk

Gouda Doelenstraat 22-32, 2801 PX

Ruim achtentwintig jaar lang timmeren Rob en zijn vrouw Gerda aan de weg. Ze weten de goede naam van Banketbakkerij Van Dijk & Zn. te handhaven en zelfs uit te breiden. Hun werk bevat uitsluitend de beste grondstoffen. Ze nemen alleen genoegen met het allerbeste, zowel op het gebied van roomboter en slagroom als met 100 % zuivere amandelspijs. Ook de service wordt flink uitgebreid. In de winkel staan vriendelijke verkoopsters en via de telefoon kan er makkelijk worden besteld. De gebakjes en taarten worden dan thuis of op de werkplek gebracht door de auto met de moorkop erop. Dit zijn de eerste bestelautos in Gouda die 100 % elektrisch zijn. Ze rijden fluisterstil rond in Gouda. Bestellen kan inmiddels al vele jaren ook via de website www.123gebak.nl. Maar ook is er inmdddels een App gemaakt, gratis te downloaden in de playstore of de I-store (123gebak) waar makkelijk via de smartfoon besteld kan worden.

Ruim achtentwintig jaar lang timmeren Rob en zijn vrouw Gerda aan de weg. Ze weten de goede naam van Banketbakkerij Van Dijk & Zn. te handhaven en zelfs uit te breiden. Hun werk bevat uitsluitend de beste grondstoffen. Ze nemen alleen genoegen met het allerbeste, zowel op het gebied van roomboter en slagroom als met 100 % zuivere amandelspijs. Ook de service wordt flink uitgebreid. In de winkel staan vriendelijke verkoopsters en via de telefoon kan er makkelijk worden besteld. De gebakjes en taarten worden dan thuis of op de werkplek gebracht door de auto met de moorkop erop. Dit zijn de eerste bestelautos in Gouda die 100 % elektrisch zijn. Ze rijden fluisterstil rond in Gouda.

Bestellen kan inmiddels al vele jaren ook via de website www.123gebak.nl. Maar ook is er inmdddels een App gemaakt, gratis te downloaden in de playstore of de I-store (123gebak) waar makkelijk via de smartfoon besteld kan worden.

Lees meer

BEKROONDE PRODUCTEN

De volgende producten van deze bakker zijn Bekroond met Goud

Aardbeien Slof

Categorie: Taart & Gebak
Subcategorie: Taart
Bekroond op: 02 - 05 - 2019

False