DE LEKKERSTE LOKALE

BROODJES & GEBAKJES

  • 2

Banketbakkerij Wesseling

Santpoort Hoofdstraat 175, 2071 EG

Al sinds 1966 gevestigd aan de Hoofdstraat in Santpoort. Waar de ambachtelijkheid hoog in het vaandel staat. Al onze producten in de winkel worden nog op ambachtelijke wijze voor u bereid met pure en eerlijke grondstoffen. De basis, daar gaat het om. Vandaar dat wij in de loop der jaren een vaste kring leveranciers hebben opgebouwd waar wij eigenlijk ook niet af stappen. Zonder goede grondstoffen kun je geen goed product maken, dat is ons motto. De klant waar voor zijn geld geven.In onze winkel kunt u een keuze maken uit ons vaste en wisselende assortiment. Tijdens de seizoenen en feestdagen bieden wij u verschillende extra’s in assortiment toegespitst op het betreffende seizoen/feestdag.( zie seizoensproducten) Op bestelling maken wij  producten speciaal naar uw wens zoals bijvoorbeeld kindertaarten of bruidstaart. Ook hygiëne is voor ons erg belangrijk al sinds de invoering van het HACCP in 1997 zijn wij hiervoor gecertificeerd. Dat betekent dat er 1 maal per jaar een onafhankelijke instantie onaangekondigd langskomt om ons te controleren. Ze nemen ook 6 producten per jaar mee om in het laboratorium te controleren op bacteriën. Deze testen zijn voor ons een controlemiddel om te kijken of we wel op de goede wijze werken zodat we u als klant zijnde kunnen voorzien van goede producten, want daar gaat het uiteindelijk om!

Al sinds 1966 gevestigd aan de Hoofdstraat in Santpoort. Waar de ambachtelijkheid hoog in het vaandel staat. Al onze producten in de winkel worden nog op ambachtelijke wijze voor u bereid met pure en eerlijke grondstoffen. De basis, daar gaat het om. Vandaar dat wij in de loop der jaren een vaste kring leveranciers hebben opgebouwd waar wij eigenlijk ook niet af stappen.

Zonder goede grondstoffen kun je geen goed product maken, dat is ons motto. De klant waar voor zijn geld geven.
In onze winkel kunt u een keuze maken uit ons vaste en wisselende assortiment. Tijdens de seizoenen en feestdagen bieden wij u verschillende extra’s in assortiment toegespitst op het betreffende seizoen/feestdag.( zie seizoensproducten) Op bestelling maken wij  producten speciaal naar uw wens zoals bijvoorbeeld kindertaarten of bruidstaart.

Ook hygiëne is voor ons erg belangrijk al sinds de invoering van het HACCP in 1997 zijn wij hiervoor gecertificeerd. Dat betekent dat er 1 maal per jaar een onafhankelijke instantie onaangekondigd langskomt om ons te controleren. Ze nemen ook 6 producten per jaar mee om in het laboratorium te controleren op bacteriën. Deze testen zijn voor ons een controlemiddel om te kijken of we wel op de goede wijze werken zodat we u als klant zijnde kunnen voorzien van goede producten, want daar gaat het uiteindelijk om!

Lees meer
Openingstijden
Maandag: 9:00 - 13.00, 14:00-18:00
Dinsdag: 8:30 - 13:00, 14:00 - 18:00
Woensdag: 8:30 - 13:00, 14:00 - 18:00
Donderdag: 8:30 - 13:00, 14:00 - 18:00
Vrijdag: 8:30 - 18:00
Zaterdag: 8:30 - 16:00
Zon- en feestdagen gesloten

BEKROONDE PRODUCTEN

De volgende producten van deze bakker zijn Bekroond met Goud

Speculaasjes

Categorie: Zoet banket
Subcategorie: Koekjes
Bekroond op: 24 - 09 - 2019

Slagroomtruffels

Categorie: Zoet banket
Subcategorie: Specialiteiten
Bekroond op: 24 - 09 - 2019

False