DE LEKKERSTE LOKALE

BROODJES & GEBAKJES

  • 2

Buurtwinkel Epe

Epe Klimtuin 54, 8162 ZT

In de Buurtwinkel in Epe kunt u dagelijks terecht voor verse producten. In De Buurtwinkel is een eigen bakkerij aanwezig. Brood en gebak worden hierdoor dagelijks vers bereid. De bedrijfsvoering van de winkel en de bakkerij wordt volledig gerund door de cliënten van Stichting De Passerel, die ondersteuning biedt aan mensen met een beperking.  Binnen De Buurtwinkel kunnen deze mensen werken als bakker of bijvoorbeeld winkelmedewerker. De Passerel biedt specifieke trainingen gericht op het product en arbeidsvaardigheden, zodat mensen met een beperking zoveel mogelijk op eigen kracht kunnen werken.  

In de Buurtwinkel in Epe kunt u dagelijks terecht voor verse producten. In De Buurtwinkel is een eigen bakkerij aanwezig. Brood en gebak worden hierdoor dagelijks vers bereid. De bedrijfsvoering van de winkel en de bakkerij wordt volledig gerund door de cliënten van Stichting De Passerel, die ondersteuning biedt aan mensen met een beperking. 

Binnen De Buurtwinkel kunnen deze mensen werken als bakker of bijvoorbeeld winkelmedewerker. De Passerel biedt specifieke trainingen gericht op het product en arbeidsvaardigheden, zodat mensen met een beperking zoveel mogelijk op eigen kracht kunnen werken.

 

Lees meer
Openingstijden
Ma: 9.30 - 15.30 uur
Di t/m vr: 9.00 - 15.30 uur
Za: 9.00 - 14.30 uur

BEKROONDE PRODUCTEN

De volgende producten van deze bakker zijn Bekroond met Goud

Hernhutters

Categorie: Zoet banket
Subcategorie: Koekjes
Bekroond op: 02 - 04 - 2019

Epermoppen

Categorie: Zoet banket
Subcategorie: Koekjes
Bekroond op: 02 - 04 - 2019

False