DE LEKKERSTE LOKALE

BROODJES & GEBAKJES

In de Roos Zaltbommel

Zaltbommel Markt 10, 5301 AL

Bij In de Roos Zaltbommel, onderdeel van zorgorganisatie Cello kunt u genieten van geurige koffie met een koekje verse appeltaart, seizoentaart allen uit eigen bakkerij en eersteklas lunchgerechten. Maar het meest bijzondere van In de Roos is, dat er mensen werken met een beperking. Deze super gemotiveerde medewerkers zorgen voor een vorstelijk onthaal en bediening met een brede glimlach. Bij in de Roos in Zaltbommel bakken onze medewerkers onder andere deze ambachtelijke koekjes, dit doen wij op de ouderwetse traditionele manier, met een zogenaamde speculaas plank. Onze medewerkers bakkers vullen deze handmatig met het roomboterdeeg, deze deegkoekjes worden met zorg op de bakplaten gelegd en afgebakken met de juiste precieze. Onze medewerkers bakkers doen dit met heel veel liefde, uiterste concentratie en toewijding, daarom zijn wij extra blij met deze titel. Een kroon op ons werk waar we super trots op zijn. Komt u binnenkort deze met zoveel enthousiasme en liefde gemaakte koekjes proeven bij ons in Zaltbommel of bij een van onze twee andere in de Roos locaties in den Bosch, daar leveren wij deze ambachtelijke koekjes ook?!

Bij In de Roos Zaltbommel, onderdeel van zorgorganisatie Cello kunt u genieten van geurige koffie met een koekje verse appeltaart, seizoentaart allen uit eigen bakkerij en eersteklas lunchgerechten. Maar het meest bijzondere van In de Roos is, dat er mensen werken met een beperking. Deze super gemotiveerde medewerkers zorgen voor een vorstelijk onthaal en bediening met een brede glimlach.

Bij in de Roos in Zaltbommel bakken onze medewerkers onder andere deze ambachtelijke koekjes, dit doen wij op de ouderwetse traditionele manier, met een zogenaamde speculaas plank. Onze medewerkers bakkers vullen deze handmatig met het roomboterdeeg, deze deegkoekjes worden met zorg op de bakplaten gelegd en afgebakken met de juiste precieze.

Onze medewerkers bakkers doen dit met heel veel liefde, uiterste concentratie en toewijding, daarom zijn wij extra blij met deze titel. Een kroon op ons werk waar we super trots op zijn. Komt u binnenkort deze met zoveel enthousiasme en liefde gemaakte koekjes proeven bij ons in Zaltbommel of bij een van onze twee andere in de Roos locaties in den Bosch, daar leveren wij deze ambachtelijke koekjes ook?!

Lees meer
Openingstijden
ma: 10:00 - 17:00
di: 10:00 - 17:00
wo: 10:00 - 17:00
do: 10:00 - 17:00
vr: 10:00 - 17:00
za: 10:00 - 17:00

BEKROONDE PRODUCTEN

De volgende producten van deze bakker zijn Bekroond met Goud

False