DE LEKKERSTE LOKALE

BROODJES & GEBAKJES

  • 1

Kampioensbakker Paul Berntsen

Didam Kerkstraat 36, 6941 AH

Het bakkersvak zit Paul Berntsen in het bloed. Hij vormt al de vijfde generatie bakkers binnen de familie. Na zijn bakkersopleiding deed hij op uiteenlopende plaatsen ervaring op met het vak, om in 1992 een bakkerij in Didam over te nemen. Binnen de kortste keren werd hij uitgeroepen tot kampioen van Nederland en later tot (bijna) bakkerij van het jaar. Sindsdien noemt Berntsen zich met recht de Kampioensbakker. In 2004 verbouwden Paul en zijn vrouw Mirjam de zaak tot een supermoderne bakkerij met winkel, die zijn tijd nog steeds ver vooruit is. Pauls streven is dan ook nog altijd om de beste te zijn. Maar de titel ‘baas van het jaar’ die hij in 2006 in de wacht sleepte, is hem nog liever. Want uiteindelijk draait het allemaal om de mensen - en natuurlijk de liefde voor het vak. De BakkerijAmbachtelijk brood bakken op een eigentijdse manier. Dat staat centraal bij Kampioensbakker Paul Berntsen. Natuurlijk zijn kwaliteit en service bij ons tiptop in orde. Dit alles dankzij een vooruitstrevende aanpak, met innovatieve producten en een hypermodern machinepark. En bovenal: een team geweldige medewerkers. Vanzelfsprekend hebben we kwaliteit hoog in het vaandel staan bij Kampioensbakker Paul Berntsen. We zijn aangesloten bij een gespecialiseerd keuringsinstituut, dat regelmatig steekproefsgewijs controles uitvoert. Maar uiteindelijk zijn onze klanten de beste graadmeter voor de kwaliteit van onze producten. Dus komt u gerust zelf proeven! InnovatieAls Kampioensbakker willen we u graag steeds opnieuw verrassen met het lekkerste brood en bijzondere specialiteiten. Daarom blijven we voortdurend vernieuwen. Zo ligt er in onze winkel elke week een nieuw, wisselend product op de toonbank. Geniet ervan zolang het kan! Vooruitstrevende producten bak je met innovatieve apparatuur. Hierin blijven we dus investeren. Het is bovendien prettig werken met moderne machines, zoals een speciale afmeetmachine om extra luchtig stokbrood te kunnen bakken. En dat proeft u aan het resultaat.

Het bakkersvak zit Paul Berntsen in het bloed. Hij vormt al de vijfde generatie bakkers binnen de familie. Na zijn bakkersopleiding deed hij op uiteenlopende plaatsen ervaring op met het vak, om in 1992 een bakkerij in Didam over te nemen. Binnen de kortste keren werd hij uitgeroepen tot kampioen van Nederland en later tot (bijna) bakkerij van het jaar. Sindsdien noemt Berntsen zich met recht de Kampioensbakker. In 2004 verbouwden Paul en zijn vrouw Mirjam de zaak tot een supermoderne bakkerij met winkel, die zijn tijd nog steeds ver vooruit is. Pauls streven is dan ook nog altijd om de beste te zijn. Maar de titel ‘baas van het jaar’ die hij in 2006 in de wacht sleepte, is hem nog liever. Want uiteindelijk draait het allemaal om de mensen - en natuurlijk de liefde voor het vak.

De Bakkerij
Ambachtelijk brood bakken op een eigentijdse manier. Dat staat centraal bij Kampioensbakker Paul Berntsen. Natuurlijk zijn kwaliteit en service bij ons tiptop in orde. Dit alles dankzij een vooruitstrevende aanpak, met innovatieve producten en een hypermodern machinepark. En bovenal: een team geweldige medewerkers. Vanzelfsprekend hebben we kwaliteit hoog in het vaandel staan bij Kampioensbakker Paul Berntsen. We zijn aangesloten bij een gespecialiseerd keuringsinstituut, dat regelmatig steekproefsgewijs controles uitvoert. Maar uiteindelijk zijn onze klanten de beste graadmeter voor de kwaliteit van onze producten. Dus komt u gerust zelf proeven!

Innovatie
Als Kampioensbakker willen we u graag steeds opnieuw verrassen met het lekkerste brood en bijzondere specialiteiten. Daarom blijven we voortdurend vernieuwen. Zo ligt er in onze winkel elke week een nieuw, wisselend product op de toonbank. Geniet ervan zolang het kan! Vooruitstrevende producten bak je met innovatieve apparatuur. Hierin blijven we dus investeren. Het is bovendien prettig werken met moderne machines, zoals een speciale afmeetmachine om extra luchtig stokbrood te kunnen bakken. En dat proeft u aan het resultaat.

Lees meer

BEKROONDE PRODUCTEN

De volgende producten van deze bakker zijn Bekroond met Goud

Fijn volkoren

Categorie: Brood & Bolletjes
Subcategorie: Volkorenbrood
Bekroond op: 01 - 11 - 2018

False