DE LEKKERSTE LOKALE

BROODJES & GEBAKJES

Looise Spiekoek en Spiekes

Tessenderlo (BE) Everslag 4, B-3980

Deze krokante lekkernijen zijn in 2010 geboren in Schoot, Tessenderlo. De koeken en koekjes zijn vervaardigd met enkel de beste grondstoffen. Zodra ze uit de oven komen worden ze na het afkoelen snel verpakt in een cellofaanzakje, waardoor ze de volle aroma’s behouden en een lange bewaartijd genieten. Voor een vieruurtje, voor bij de koffie of voor een geschenkje, hij zal zich gewillig laten smaken. Keuzes temeer, puur of met een laagje chocolade, gedecoreerd met kokos of gekapte hazelnootjes. Smakelijk!

Deze krokante lekkernijen zijn in 2010 geboren in Schoot, Tessenderlo. De koeken en koekjes zijn vervaardigd met enkel de beste grondstoffen.

Zodra ze uit de oven komen worden ze na het afkoelen snel verpakt in een cellofaanzakje, waardoor ze de volle aroma’s behouden en een lange bewaartijd genieten.

Voor een vieruurtje, voor bij de koffie of voor een geschenkje, hij zal zich gewillig laten smaken. Keuzes temeer, puur of met een laagje chocolade, gedecoreerd met kokos of gekapte hazelnootjes. Smakelijk!

Lees meer

BEKROONDE PRODUCTEN

De volgende producten van deze bakker zijn Bekroond met Goud

False