DE LEKKERSTE LOKALE

BROODJES & GEBAKJES

  • 1
  • 2

Patisserie van Tim

Waalwijk Besoyensestraat 93, 5141 AH

In februari 2014 besloten Wendy en ik de deuren van onze patisserie zaak te openen. Een goed overwogen beslissing die jaren heeft geduurd. Het was niet vanzelfsprekend dat ik het bedrijf zou overnemen van mijn ouders die het in 1987 hebben overgenomen van mijn opa en oma die gestart waren in 1923. Na opleiding en enige werkervaring te hebben opgedaan keerde ik in 2001 huiswaarts om mijn ouders te gaan helpen. Ik was in die tijd al bezeten van de patisserie. Ik werd een zogenaamde vakidioot door nog meer verfijning en bereidingswijzen door te voeren in het banket van mijn vader. Ik werd op de juiste wijze bijgestaan door mijn ouders en de heer G. van Mil ( een van de beste Nederlandse patissiers, voor mij een voorbeeld en een meester) Dit hele proces heeft een tijd in beslag genomen vanaf 2001 tot en met 2011. In 2011 starten ik naast mijn werkzaamheden bij mijn ouders mijn eigen eenmanszaak “patisserie van Tim” een bedrijf dat zich op de horeca heeft gericht door middel van maatwerk desserts te maken voor het hogere segment. Eind 2013 Werd de beslissing genomen de banket productie over te nemen de peil datum was februari 2014, Tim en Wendy richten zich enkel op het leveren aan derde. ( bakkerijen restaurants patisserie) Wendy heeft mij bijgestaan vanaf 2005 tot heden met mijn ideeën, passie en ontwikkelingen. Zij heeft ook haar kennis opgedaan bij mijn ouders en heeft vanuit haar verleden administratieve en secretariële ervaring. Dit maakt haar tot een belangrijke factor van ons bedrijf. Wendy’s spontaniteit en sociale capaciteiten maken haar tot een geweldige gastvrouw waar u in goede handen bent. Graag verwelkomen wij u in onze webshop na het plaatsen van een bestelling kan u de bestelling in ons productie atelier op komen halen. En natuurlijk is het ook mogelijk om een bestelling te laten bezorgen. Onze producten worden vervaardigd door de beste kwalitatieve grondstoffen! Elk hapje wat u neemt proeft u Tim zijn passie, elk gebakje wat u ziet ademt Tim zijn creativiteit… Tot gauw!

In februari 2014 besloten Wendy en ik de deuren van onze patisserie zaak te openen. Een goed overwogen beslissing die jaren heeft geduurd.

Het was niet vanzelfsprekend dat ik het bedrijf zou overnemen van mijn ouders die het in 1987 hebben overgenomen van mijn opa en oma die gestart waren in 1923. Na opleiding en enige werkervaring te hebben opgedaan keerde ik in 2001 huiswaarts om mijn ouders te gaan helpen. Ik was in die tijd al bezeten van de patisserie. Ik werd een zogenaamde vakidioot door nog meer verfijning en bereidingswijzen door te voeren in het banket van mijn vader. Ik werd op de juiste wijze bijgestaan door mijn ouders en de heer G. van Mil ( een van de beste Nederlandse patissiers, voor mij een voorbeeld en een meester) Dit hele proces heeft een tijd in beslag genomen vanaf 2001 tot en met 2011.

In 2011 starten ik naast mijn werkzaamheden bij mijn ouders mijn eigen eenmanszaak “patisserie van Tim” een bedrijf dat zich op de horeca heeft gericht door middel van maatwerk desserts te maken voor het hogere segment.

Eind 2013 Werd de beslissing genomen de banket productie over te nemen de peil datum was februari 2014, Tim en Wendy richten zich enkel op het leveren aan derde. ( bakkerijen restaurants patisserie)

Wendy heeft mij bijgestaan vanaf 2005 tot heden met mijn ideeën, passie en ontwikkelingen. Zij heeft ook haar kennis opgedaan bij mijn ouders en heeft vanuit haar verleden administratieve en secretariële ervaring. Dit maakt haar tot een belangrijke factor van ons bedrijf. Wendy’s spontaniteit en sociale capaciteiten maken haar tot een geweldige gastvrouw waar u in goede handen bent.

Graag verwelkomen wij u in onze webshop na het plaatsen van een bestelling kan u de bestelling in ons productie atelier op komen halen. En natuurlijk is het ook mogelijk om een bestelling te laten bezorgen. Onze producten worden vervaardigd door de beste kwalitatieve grondstoffen! Elk hapje wat u neemt proeft u Tim zijn passie, elk gebakje wat u ziet ademt Tim zijn creativiteit… Tot gauw!

Lees meer

BEKROONDE PRODUCTEN

De volgende producten van deze bakker zijn Bekroond met Goud

Kerststol

Categorie: Seizoenproducten
Subcategorie: Kerststol
Bekroond op: 16 - 12 - 2019

Worstenbroodjes

Categorie: Hartige snacks
Subcategorie: Worstenbroodjes
Bekroond op: 12 - 11 - 2019

Speculaas

Categorie: Seizoenproducten
Subcategorie: Speculaas
Bekroond op: 25 - 11 - 2019

False