DE LEKKERSTE LOKALE

BROODJES & GEBAKJES

  • 1

Posthuma, De Echte Bakker

Wommels Keatsebaen 2, 8731 BN

Online kunnen wij u niet laten ervaren hoe al het lekkers van de bakkers van Posthuma smaakt. Wel kunnen wij u vertellen dat wij trots zijn op ons ambacht. Het is onze missie om de beste te zijn in smaak. en de liefde voor brood & meer.. over te dragen aan u in ons mooie familiebedrijf. Nyncke is als 3-de generatie samen met haar Enthousiaste team dag en nacht vol passie bezig om  het mooie bakkersvak uit te voeren.  Welkom bij Posthuma, De Echte Bakker.  Neem een kijkje op onze website en laat wij verleiden u graag om een bezoekje te brengen aan onze winkels. waar onze producten tot leven komen. 

Online kunnen wij u niet laten ervaren hoe al het lekkers van de bakkers van Posthuma smaakt. Wel kunnen wij u vertellen dat wij trots zijn op ons ambacht. Het is onze missie om de beste te zijn in smaak. en de liefde voor brood & meer.. over te dragen aan u in ons mooie familiebedrijf. Nyncke is als 3-de generatie samen met haar Enthousiaste team dag en nacht vol passie bezig om  het mooie bakkersvak uit te voeren. 

Welkom bij Posthuma, De Echte Bakker. 

Neem een kijkje op onze website en laat wij verleiden u graag om een bezoekje te brengen aan onze winkels. waar onze producten tot leven komen. 

Lees meer
Openingstijden
Maandag t/m donderdag 08:00 -18:00
Vrijdag 08:00 - 20:00
Zaterdag 08:00 - 17:00
Zondag gesloten

BEKROONDE PRODUCTEN

De volgende producten van deze bakker zijn Bekroond met Goud

Smikkelslof

Categorie: Zoet banket
Subcategorie: Specialiteiten
Bekroond op: 18 - 12 - 2018

False