DE LEKKERSTE LOKALE

BROODJES & GEBAKJES

  • 1

René Vermeij, De Echte Bakker

Kampen Vloeddijk 46, 8261 GC

René Vermeij de Echte Bakker is een ambachtelijke bakkerij met 2 winkels in Kampen. Bij ons kunt u terecht voor een ruime sortering aan brood, banket en koeken. Ons brood en banket worden elke dag met liefde door onze bakkers bereid. Wij zijn heel erg trots op ons ruime assortiment desembroden en onze verschillende streekproducten. Voor al onze producten maken wij alleen gebruik van pure en eerlijke grondstoffen. Hierdoor is de kwaliteit van onze producten altijd gegarandeerd. Niet elke bakker kan zich zo maar Echte Bakker noemen. Om Echte Bakker te worden, heb je een flinke dosis passie voor het vak nodig en we moeten aan strenge eisen voldoen. Daarom zijn we ontzettend trots dat we dit logo aan onze bakkerij mogen verbinden.

René Vermeij de Echte Bakker is een ambachtelijke bakkerij met 2 winkels in Kampen. Bij ons kunt u terecht voor een ruime sortering aan brood, banket en koeken. Ons brood en banket worden elke dag met liefde door onze bakkers bereid. Wij zijn heel erg trots op ons ruime assortiment desembroden en onze verschillende streekproducten. Voor al onze producten maken wij alleen gebruik van pure en eerlijke grondstoffen. Hierdoor is de kwaliteit van onze producten altijd gegarandeerd.


Niet elke bakker kan zich zo maar Echte Bakker noemen. Om Echte Bakker te worden, heb je een flinke dosis passie voor het vak nodig en we moeten aan strenge eisen voldoen. Daarom zijn we ontzettend trots dat we dit logo aan onze bakkerij mogen verbinden.

Lees meer

BEKROONDE PRODUCTEN

De volgende producten van deze bakker zijn Bekroond met Goud

Tulband

Categorie: Zoet banket
Subcategorie: Tulband
Bekroond op: 28 - 03 - 2019

False