DE LEKKERSTE LOKALE

BROODJES & GEBAKJES

Stichting De Parabool

Marienheem de Veenhorst 2

Met zorg gebakken De Parabool is een stichting die mensen met een verstandelijke beperking ondersteunen in hun wensen en dromen. Met behulp van de twee bakkerijen die we hebben in Broekland en Mariënheem staan we midden in de samenleving en bakken we dagelijks voor de inwoners van het dorp. Ook hebben we een kleine buurtsuper voor de kleine dagelijkse boodschappen en kun je bij ons altijd terecht voor een kop koffie. Onze bakkers bakken elke dag met veel plezier allerlei soorten broden, bolletjes, cakes en koekjes. En….onze met Goud Bekroonde speculaasbrokken en kruidkoek. Niet te vergeten: onze appeltaart is wereldberoemd in Raalte en omstreken! Het feit dat onze klanten onze producten lekker vinden en de speculaasbrokken en kruidkoek  zelfs met Goud Bekroond zijn, is voor ons van grote waarde. Wij bakken met zorg en plezier! De Parabool Bakkerij & Buurtwinkel Mariënheem: De Veenhorst 2 in Mariënheem Tel: 0572 – 76 00 70 De Parabool Bakkerij & Buurtwinkel Broekland: Bouwhuisplein 1 in Broekland Tel: 0570 – 53 01 48

Met zorg gebakken

De Parabool is een stichting die mensen met een verstandelijke beperking ondersteunen in hun wensen en dromen. Met behulp van de twee bakkerijen die we hebben in Broekland en Mariënheem staan we midden in de samenleving en bakken we dagelijks voor de inwoners van het dorp. Ook hebben we een kleine buurtsuper voor de kleine dagelijkse boodschappen en kun je bij ons altijd terecht voor een kop koffie.

Onze bakkers bakken elke dag met veel plezier allerlei soorten broden, bolletjes, cakes en koekjes. En….onze met Goud Bekroonde speculaasbrokken en kruidkoek.
Niet te vergeten: onze appeltaart is wereldberoemd in Raalte en omstreken!

Het feit dat onze klanten onze producten lekker vinden en de speculaasbrokken en kruidkoek  zelfs met Goud Bekroond zijn, is voor ons van grote waarde. Wij bakken met zorg en plezier!

De Parabool Bakkerij & Buurtwinkel Mariënheem:
De Veenhorst 2 in Mariënheem
Tel: 0572 – 76 00 70

De Parabool Bakkerij & Buurtwinkel Broekland:
Bouwhuisplein 1 in Broekland
Tel: 0570 – 53 01 48

Lees meer
Openingstijden
Dinsdag t/m vrijdag: 9:30 - 17:00 uur
Zaterdag van 8:30 tot 12:30 uur
Zondag en maandag: gesloten

BEKROONDE PRODUCTEN

De volgende producten van deze bakker zijn Bekroond met Goud

False