DE LEKKERSTE LOKALE

BROODJES & GEBAKJES

  • 1

't Mikpuntj

Baexem Dorpsstraat 71, 6095 AG

Bakkerij ’t Mikpuntj in Baexem op een zaterdagochtend in april: Bij binnenkomst ‘lachen’ de dikke luxe vlaaien vanuit de vitrine de klanten al toe. Rechts liggen de echte Limburgse rastervlaaien te pronken. Achter op de eikenhouten schappen een keur aan broden en andere baksels. Het is gezellig druk, klanten worden met volle aandacht geholpen. Het is een komen en gaan. Bakkerij ‘t Mikpuntj, met vestigingen in Baexem en Heythuysen, is sinds 2015 een vaste waarde in het winkelaanbod van Leudal. Het nog jonge ondernemerduo Jeroen Kessels en Jacqueline kusters hebben in de nog korte tijd samen met hun team een ambachtelijke brood- en banketbakkerij opgebouwd, die staat voor kwaliteit en beleving. “Onze producten ruiken lekker, zien er goed uit en smaken heerlijk. Ons doel is om een uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding te bieden met een breed assortiment van diverse soorten brood, broodjes, vlaaien en gebak. Wij zien onze klanten dan ook meer als gast. Zo heten we ze ook welkom in onze winkels. We willen ze graag inspireren en informeren, helpen bij vragen en natuurlijk laten genieten van al het lekkers. Tevreden klanten, daar doen we het uiteindelijk voor.”

Bakkerij ’t Mikpuntj in Baexem op een zaterdagochtend in april:

Bij binnenkomst ‘lachen’ de dikke luxe vlaaien vanuit de vitrine de klanten al toe. Rechts liggen de echte Limburgse rastervlaaien te pronken. Achter op de eikenhouten schappen een keur aan broden en andere baksels. Het is gezellig druk, klanten worden met volle aandacht geholpen. Het is een komen en gaan.

Bakkerij ‘t Mikpuntj, met vestigingen in Baexem en Heythuysen, is sinds 2015 een vaste waarde in het winkelaanbod van Leudal. Het nog jonge ondernemerduo Jeroen Kessels en Jacqueline kusters hebben in de nog korte tijd samen met hun team een ambachtelijke brood- en banketbakkerij opgebouwd, die staat voor kwaliteit en beleving. “Onze producten ruiken lekker, zien er goed uit en smaken heerlijk. Ons doel is om een uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding te bieden met een breed assortiment van diverse soorten brood, broodjes, vlaaien en gebak. Wij zien onze klanten dan ook meer als gast. Zo heten we ze ook welkom in onze winkels. We willen ze graag inspireren en informeren, helpen bij vragen en natuurlijk laten genieten van al het lekkers. Tevreden klanten, daar doen we het uiteindelijk voor.”

Lees meer
Openingstijden
Maandag: 8:30 - 18:00 uur
Di t/m vr: 8:00 - 18:00 uur
Zaterdag: 7:30 - 15:30 uur

BEKROONDE PRODUCTEN

De volgende producten van deze bakker zijn Bekroond met Goud

Aardbeienvlaai

Categorie: Taart & Gebak
Subcategorie: Vlaai
Bekroond op: 29 - 05 - 2019

False