DE LEKKERSTE LOKALE

BROODJES & GEBAKJES

  • 1
  • 1

Timmer, De Echte Bakker

Oudeschild Schilderweg 278, 1792 CK

Een smakelijk welkom bij Bakker Timmer  De Echte Bakker Timmer op Texel staat dagelijks voor u klaar met ovenvers brood, verrukkelijk gebak en een ruim assortiment aan luxe broodjes. Met maar liefst vier winkels, een grote bakkerij en vele verkooppunten zijn wij de grootste bakkerij op Texel.    Assortiment Bakker Timmer Onze bakkers zijn vakmensen. Hun ervaring, inzet, talent en liefde voor het vak maken de producten van Echte Bakker Timmer bijzonder en speciaal. Ons brede assortiment wordt regelmatig aangevuld met nieuwe broodjes en gebakjes. Naast het reguliere brood hebben wij ook een hele lijn Texelse broden en vele Texelse koeken. Regelmatig vallen onze producten in de prijzen bij landelijke bakkerijwedstrijden.    Bakkerijwinkels en tearooms Bakker Timmer op Texel heeft vier winkels, waarvan drie met tearoom. In Den Burg, het grootste dorp van Texel, vindt u een gewone bakkerswinkel en een winkel met tearoom. Ook in badplaats De Koog is een winkel met grote tearoom gesitueerd. Hier kunt u genieten van een lekker gebakje, luxe belegde broodjes en vers gezette koffie. De winkel met tearoom in de Cocksdorp is in 2017 gestart. 

Een smakelijk welkom bij Bakker Timmer 

De Echte Bakker Timmer op Texel staat dagelijks voor u klaar met ovenvers brood, verrukkelijk gebak en een ruim assortiment aan luxe broodjes. Met maar liefst vier winkels, een grote bakkerij en vele verkooppunten zijn wij de grootste bakkerij op Texel. 
 

Assortiment Bakker Timmer

Onze bakkers zijn vakmensen. Hun ervaring, inzet, talent en liefde voor het vak maken de producten van Echte Bakker Timmer bijzonder en speciaal. Ons brede assortiment wordt regelmatig aangevuld met nieuwe broodjes en gebakjes. Naast het reguliere brood hebben wij ook een hele lijn Texelse broden en vele Texelse koeken. Regelmatig vallen onze producten in de prijzen bij landelijke bakkerijwedstrijden. 
 

Bakkerijwinkels en tearooms

Bakker Timmer op Texel heeft vier winkels, waarvan drie met tearoom. In Den Burg, het grootste dorp van Texel, vindt u een gewone bakkerswinkel en een winkel met tearoom. Ook in badplaats De Koog is een winkel met grote tearoom gesitueerd. Hier kunt u genieten van een lekker gebakje, luxe belegde broodjes en vers gezette koffie. De winkel met tearoom in de Cocksdorp is in 2017 gestart. 
Lees meer
Openingstijden
8.00 - 18.00

BEKROONDE PRODUCTEN

De volgende producten van deze bakker zijn Bekroond met Goud

Texelse speculaas

Categorie: Seizoenproducten
Subcategorie: Speculaas
Bekroond op: 23 - 10 - 2019

Hoornderring

Categorie: Zoet banket
Subcategorie: Specialiteiten
Bekroond op: 23 - 10 - 2019

False