DE LEKKERSTE LOKALE

BROODJES & GEBAKJES

Van Ballegooijen, De Echte Bakker

Veen Mussentiend 5, 4264 RR

Voor het lekkerste brood en gebak bent u hier aan het juiste adres. Wij weten ons te onderscheiden in eerlijke en ambachtelijke producten. Alles wat wij aanbieden komt uit eigen bakkerij en is gemaakt van de beste grondstoffen. Het bedrijf Van Ballegooijen is opgericht in 1898. Dat betekent een enorme ervaring met kwaliteit en service.Daarom is Van Ballegooijen een begrip geworden in het land van Heusden en Altena. Wij vinden het belangrijk dat u zich prettig voelt in onze winkels. Daarom beschikken wij over vriendelijke en vakkundige verkoopmedewerksters. Zij maken tijd voor u, om te helpen en te adviseren. U bent van harte welkom in onze winkels!

Voor het lekkerste brood en gebak bent u hier aan het juiste adres. Wij weten ons te onderscheiden in eerlijke en ambachtelijke producten. Alles wat wij aanbieden komt uit eigen bakkerij en is gemaakt van de beste grondstoffen.

Het bedrijf Van Ballegooijen is opgericht in 1898. Dat betekent een enorme ervaring met kwaliteit en service.Daarom is Van Ballegooijen een begrip geworden in het land van Heusden en Altena.

Wij vinden het belangrijk dat u zich prettig voelt in onze winkels. Daarom beschikken wij over vriendelijke en vakkundige verkoopmedewerksters. Zij maken tijd voor u, om te helpen en te adviseren. U bent van harte welkom in onze winkels!

Lees meer

BEKROONDE PRODUCTEN

De volgende producten van deze bakker zijn Bekroond met Goud

False