DE LEKKERSTE LOKALE

BROODJES & GEBAKJES

  • 2

Venema food

Sneek Schrijnwerkersstraat 5, 8601 VD

Met passie en enthousiasme maakt Venemafood het mogelijk om ambachtelijke producten op grote schaal te produceren. Jarenlange ervaring in de bakkerswereld en op technisch gebied, vormen samen met passie voor het vak de kracht van Venemafood. Zo zorgen wij ervoor dat u uw klanten ambachtelijke producten van hoogwaardige kwaliteit kunt bieden. Voor uw bestaande klanten een aanvulling op het assortiment en het biedt u ook de mogelijkheid nieuwe klanten naar uw winkels te trekken. Venemafood werkt continu aan het verbeteren van haar producten en productielijnen. Kwaliteit en een snelle en betrouwbare levering staan bij ons hoog in het vaandel. Wij zijn uw partner voor het leveren van ambachtelijke en kwalitatief hoogwaardige producten, daar kunt u van op aan.

Met passie en enthousiasme maakt Venemafood het mogelijk om ambachtelijke producten op grote schaal te produceren. Jarenlange ervaring in de bakkerswereld en op technisch gebied, vormen samen met passie voor het vak de kracht van Venemafood. Zo zorgen wij ervoor dat u uw klanten ambachtelijke producten van hoogwaardige kwaliteit kunt bieden. Voor uw bestaande klanten een aanvulling op het assortiment en het biedt u ook de mogelijkheid nieuwe klanten naar uw winkels te trekken.

Venemafood werkt continu aan het verbeteren van haar producten en productielijnen. Kwaliteit en een snelle en betrouwbare levering staan bij ons hoog in het vaandel. Wij zijn uw partner voor het leveren van ambachtelijke en kwalitatief hoogwaardige producten, daar kunt u van op aan.

Lees meer

BEKROONDE PRODUCTEN

De volgende producten van deze bakker zijn Bekroond met Goud

Appelbeignets

Categorie: Seizoenproducten
Subcategorie: Appelbeignets
Bekroond op: 18 - 12 - 2019

Oliebollen

Categorie: Seizoenproducten
Subcategorie: Gevulde oliebollen
Bekroond op: 18 - 12 - 2019

False