DE LEKKERSTE LOKALE

BROODJES & GEBAKJES

Voets Gebakkraam

Tilburg Heyhoefpromenade 1, 5043 RA

Dit jaar bestaan we 20 jaar ! Ik ben op mijn 16e jaar begonnen, in 1997 . Nu 20 jaar later heb ik 2 mooie oliebollenkramen en een aantal keer goed tot zeer goed gescoord in de ad test. En nu ook al 2 keer bekroond met goud voor mijn oliebollen door het NBC! Richard Voets was in 1997 de jongste ondernemer van nederland. Hierdoor is hij op verschillende tv zenders te zien geweest en heeft in verschillende kranten gestaan.Apetrots is hij hierop en hij bakt ze nog elke dag met plezier weer bruin.Voets Gebakkraam is gespecialiseerd in het bakken van verse oliebollen, krentenbollen, appelbollen etc. zonder conserveringsmiddelen.Dit bakken doen we op verschillende locaties in nederland waaronder in de winterperiode bij bouwcentra hornbach in Tilburg.Wannneer u Voets Gebakkraam wilt inhuren zonder eigen investering of wanner u online producten wilt bestellen (onder bepaalde voorwaarden) kunt u gebruik maken van het kontakt formulier. Ook kunt u ten alle tijden contact opnemen voor openingen, shows, festivals, winterland, braderieën en kermissen.

Dit jaar bestaan we 20 jaar ! 

Ik ben op mijn 16e jaar begonnen, in 1997 . 
Nu 20 jaar later heb ik 2 mooie oliebollenkramen en een aantal keer goed tot zeer goed gescoord in de ad test. En nu ook al 2 keer bekroond met goud voor mijn oliebollen door het NBC!

Richard Voets was in 1997 de jongste ondernemer van nederland. Hierdoor is hij op verschillende tv zenders te zien geweest en heeft in verschillende kranten gestaan.
Apetrots is hij hierop en hij bakt ze nog elke dag met plezier weer bruin.

Voets Gebakkraam is gespecialiseerd in het bakken van verse oliebollen, krentenbollen, appelbollen etc. zonder conserveringsmiddelen.
Dit bakken doen we op verschillende locaties in nederland waaronder in de winterperiode bij bouwcentra hornbach in Tilburg.
Wannneer u Voets Gebakkraam wilt inhuren zonder eigen investering of wanner u online producten wilt bestellen (onder bepaalde voorwaarden) kunt u gebruik maken van het kontakt formulier.
Ook kunt u ten alle tijden contact opnemen voor openingen, shows, festivals, winterland, braderieën en kermissen.

Lees meer

BEKROONDE PRODUCTEN

De volgende producten van deze bakker zijn Bekroond met Goud

False