DE LEKKERSTE LOKALE

BROODJES & GEBAKJES

  • 1

Bakkerij de Verwennerij

Zwolle Petuniaplein 12, 8042 AV

Bakkerij de Verwennerij is een professioneel bedrijf voor brood en banket. Het is onderdeel van Omega Groep en biedt werk aan mensen met een beperking. Onze medewerkers zijn met hun enthousiaste inzet de drijvende kracht achter de bakkerij en de winkel. Wij zijn een erkend leerbedrijf, zodat opleiding en praktijk kunnen worden gecombineerd. Over ons In de bakkerij werken we met een enthousiaste groep medewerkers. Met vereende krachten verzorgen zij alle verschillende onderdelen in de productie van brood en banket. Van het invetten van de bakplaten, het kneden van het deeg en het vullen van de broodblikken tot het mengen van beslag, het schillen van de appels en het inpakken van de producten. Voor het maken van taarten en gebakjes is er een aparte banketafdeling. De organisatie en ondersteuning van alle werkzaamheden is in handen van twee bakkers met jarenlange ervaring in het vak. Winkel De winkelmedewerkers bevoorraden de winkel met de producten uit de bakkerij en het banket. Samen met de begeleiding zorgen zij voor een mooie presentatie van alle artikelen. Vanzelfsprekend wordt voortdurend aandacht besteed aan het netjes houden van de winkel.Klanten worden altijd vriendelijk geholpen en krijgen - indien gewenst - uitleg over de verschillende soorten brood en banket. Civiele dienst Naast het maken en verkopen van brood en banket zijn er ook nog andere werkzaamheden. Dit noemen we de civiele dienst. Medewerkers in de civiele dienst hebben huishoudelijke en administratieve taken. Zij verzorgen de koffie, thee en lunch, het wassen van de werkkleding, de schoonmaak en de afwas. Maar ook het aannemen van de telefoon, het klaarmaken van de post en het ordenen van bonnen.

Bakkerij de Verwennerij is een professioneel bedrijf voor brood en banket. Het is onderdeel van Omega Groep en biedt werk aan mensen met een beperking. Onze medewerkers zijn met hun enthousiaste inzet de drijvende kracht achter de bakkerij en de winkel. Wij zijn een erkend leerbedrijf, zodat opleiding en praktijk kunnen worden gecombineerd.

In de bakkerij werken we met een enthousiaste groep medewerkers. Met vereende krachten verzorgen zij alle verschillende onderdelen in de productie van brood en banket. Van het invetten van de bakplaten, het kneden van het deeg en het vullen van de broodblikken tot het mengen van beslag, het schillen van de appels en het inpakken van de producten. Voor het maken van taarten en gebakjes is er een aparte banketafdeling. De organisatie en ondersteuning van alle werkzaamheden is in handen van twee bakkers met jarenlange ervaring in het vak.

Winkel

De winkelmedewerkers bevoorraden de winkel met de producten uit de bakkerij en het banket. Samen met de begeleiding zorgen zij voor een mooie presentatie van alle artikelen. Vanzelfsprekend wordt voortdurend aandacht besteed aan het netjes houden van de winkel.

Klanten worden altijd vriendelijk geholpen en krijgen - indien gewenst - uitleg over de verschillende soorten brood en banket.

Civiele dienst

Naast het maken en verkopen van brood en banket zijn er ook nog andere werkzaamheden. Dit noemen we de civiele dienst. Medewerkers in de civiele dienst hebben huishoudelijke en administratieve taken. Zij verzorgen de koffie, thee en lunch, het wassen van de werkkleding, de schoonmaak en de afwas. Maar ook het aannemen van de telefoon, het klaarmaken van de post en het ordenen van bonnen.

Lees meer
Openingstijden
Dinsdag t/m vrijdag: 8.30 - 16.00
Zaterdag: 8.00 - 14.00

BEKROONDE PRODUCTEN

De volgende producten van deze bakker zijn Bekroond met Goud

Wortel cake

Categorie: Zoet banket
Subcategorie: Cake
Bekroond op: 17 - 11 - 2022