DE LEKKERSTE LOKALE

BROODJES & GEBAKJES

  • 1

Bakkerij BROODopMAAT

TILBURG Jac van Vollenhovenstraat 321, 5012 AC

Wat begon met het maken van een worstenbroodje groeide uit tot een eigen bakkerij. Aan huis, dat wel. Eric verkoos de kunst van het bakken boven het kantoor. Nu maakt hij heerlijke broden, voor bedrijven in en rondom Tilburg. Dat bakker Eric hier ‘s nachts voor op moet, vindt ie niet erg. Hij geniet van de nacht, de rust en het werk: het zorgvuldig selecteren van grondstoffen en de precieze bereidingswijze. In een langzaam intuïtief proces maakt hij prachtige producten. De passie voor brood zit diep – en dat proef je. Over de bakkersformule valt niet te twisten. Dat vindt ie zo mooi aan het vak. De eenvoud van ingrediënten; waarmee je zoiets lekkers op tafel zet. Erics vrouw Monique helpt vaak mee. Ze maakt van alles een wedstrijdje. Samen werken ze hard, maar met liefde en plezier – en nogmaals, dat proef je.

Wat begon met het maken van een worstenbroodje groeide uit tot een eigen bakkerij. Aan huis, dat wel. Eric verkoos de kunst van het bakken boven het kantoor. Nu maakt hij heerlijke broden, voor bedrijven in en rondom Tilburg.

Dat bakker Eric hier ‘s nachts voor op moet, vindt ie niet erg. Hij geniet van de nacht, de rust en het werk: het zorgvuldig selecteren van grondstoffen en de precieze bereidingswijze. In een langzaam intuïtief proces maakt hij prachtige producten. De passie voor brood zit diep – en dat proef je.

Over de bakkersformule valt niet te twisten. Dat vindt ie zo mooi aan het vak. De eenvoud van ingrediënten; waarmee je zoiets lekkers op tafel zet. Erics vrouw Monique helpt vaak mee. Ze maakt van alles een wedstrijdje. Samen werken ze hard, maar met liefde en plezier – en nogmaals, dat proef je.

Lees meer
Openingstijden
Maandag t/m zaterdag van 09:00 - 17:00

BEKROONDE PRODUCTEN

De volgende producten van deze bakker zijn Bekroond met Goud

Brabantse worstenbroodjes

Categorie: Hartige snacks
Subcategorie: Worstenbroodjes
Bekroond op: 28 - 06 - 2021