DE LEKKERSTE LOKALE

BROODJES & GEBAKJES

  • 3

Bakkerij Schalke

Naaldwijk Geestweg 37, 2671 EA

Bakkerij Paul Schalke is een familiebedrijf waar al drie generaties lang alles draait om het maken van het allerlekkerste brood en banket. Met onze creativiteit, passie en een ambachtelijke aanpak weten wij onze klanten keer op keer te verrassen. Wij beschikken over een eigen bakkerij, waar kundige en gedreven brood- en banketbakkers elke dag (en nacht!) onze producten vers bereiden. En dat proeft u! U bent van harte welkom in onze winkels in Naaldwijk en Monster. Voor ons populaire Schalke-brood, een doos verrukkelijk gebak, een onvergetelijke bruidstaart en voor zakelijke bestellingen en relatiegeschenken. Kom, proef en geniet. Welkom bij Bakkerij Paul Schalke!

Bakkerij Paul Schalke is een familiebedrijf waar al drie generaties lang alles draait om het maken van het allerlekkerste brood en banket. Met onze creativiteit, passie en een ambachtelijke aanpak weten wij onze klanten keer op keer te verrassen.
Wij beschikken over een eigen bakkerij, waar kundige en gedreven brood- en banketbakkers elke dag (en nacht!) onze producten vers bereiden. En dat proeft u!

U bent van harte welkom in onze winkels in Naaldwijk en Monster. Voor ons populaire Schalke-brood, een doos verrukkelijk gebak, een onvergetelijke bruidstaart en voor zakelijke bestellingen en relatiegeschenken.

Kom, proef en geniet. Welkom bij Bakkerij Paul Schalke!

Lees meer

BEKROONDE PRODUCTEN

De volgende producten van deze bakker zijn Bekroond met Goud

Speculaasjes

Categorie: Seizoenproducten
Subcategorie: Speculaas
Bekroond op: 26 - 10 - 2021

Pepernoten

Categorie: Seizoenproducten
Subcategorie: Pepernoten
Bekroond op: 07 - 10 - 2021

Kerststol

Categorie: Seizoenproducten
Subcategorie: Kerststol
Bekroond op: 26 - 10 - 2021