DE LEKKERSTE LOKALE

BROODJES & GEBAKJES

  • 1
  • 1

Bakkerij Stroet

Neede Borculoseweg 18, 7161 HA

Brood en banketbakkerij Stroet staat 6 dagen per week voor u klaar met heerlijke verse producten. Wij hebben een standaard assortiment dat u in onze winkels en webshop vindt, maar natuurlijk ook onze wekelijkse thema’s en aanbiedingen. Wij staan voor onze regio en zijn op vele vlakken actief en betrokken in Berkelland. Kijk ook eens op onze Facebookpagina voor leuke fragmenten en acties. Heeft u vragen of opmerkingen? Aarzel niet en mail/bel ons! Natuurlijk bent u ook graag gezien in een van onze winkels! Marcel, Mirjam, Twan Stroet en medewerkers.

Brood en banketbakkerij Stroet staat 6 dagen per week voor u klaar met heerlijke verse producten. Wij hebben een standaard assortiment dat u in onze winkels en webshop vindt, maar natuurlijk ook onze wekelijkse thema’s en aanbiedingen.

Wij staan voor onze regio en zijn op vele vlakken actief en betrokken in Berkelland. Kijk ook eens op onze Facebookpagina voor leuke fragmenten en acties. Heeft u vragen of opmerkingen? Aarzel niet en mail/bel ons! Natuurlijk bent u ook graag gezien in een van onze winkels!

Marcel, Mirjam, Twan Stroet en medewerkers.

Lees meer
Openingstijden
Maandag t/m vrijdag: 7:00 - 18:00
Zaterdag: 7.00 - 16.00

BEKROONDE PRODUCTEN

De volgende producten van deze bakker zijn Bekroond met Goud

Tarwe vloerbrood

Categorie: Brood & Bolletjes
Subcategorie: Groot brood
Bekroond op: 29 - 09 - 2021

Zachte speculaas (1)

Categorie: Seizoenproducten
Subcategorie: Speculaas
Bekroond op: 29 - 09 - 2021