DE LEKKERSTE LOKALE

BROODJES & GEBAKJES

  • 1

Bakkerij Tonnie Knippenborg

Lichtenvoorde Newtonstraat 8

BAKKERIJ TONNIE KNIPPENBORG bakt al 3 generaties lang met toewijding uw dagelijks brood. We zijn altijd bezig met productverbetering, waarbij we gebruik maken van goede, natuurlijke grondstoffen. Onze bakkerswinkels zijn verspreid over 6 plaatsen in de Achterhoek: Aalten, Dinxperlo, Gaanderen, Lichtenvoorde, Ulft en Varsseveld. Vanuit de bakkerij aan de Newtonstraat in Lichtenvoorde worden de winkels van brood en banket voorzien. Ambachtelijke kwaliteit staat hoog in ons vaandel en ons succes is mede te danken aan onze professionele medewerkers.

BAKKERIJ TONNIE KNIPPENBORG bakt al 3 generaties lang met toewijding uw dagelijks brood. We zijn altijd bezig met productverbetering, waarbij we gebruik maken van goede, natuurlijke grondstoffen.

Onze bakkerswinkels zijn verspreid over 6 plaatsen in de Achterhoek: Aalten, Dinxperlo, Gaanderen, Lichtenvoorde, Ulft en Varsseveld. Vanuit de bakkerij aan de Newtonstraat in Lichtenvoorde worden de winkels van brood en banket voorzien. Ambachtelijke kwaliteit staat hoog in ons vaandel en ons succes is mede te danken aan onze professionele medewerkers.

Lees meer

BEKROONDE PRODUCTEN

De volgende producten van deze bakker zijn Bekroond met Goud

Achterhoekse koek

Categorie: Zoet banket
Subcategorie: Koeken
Bekroond op: 06 - 07 - 2020

False