DE LEKKERSTE LOKALE

BROODJES & GEBAKJES

Bakkerij van den Berg

Maasdijk De Vierde Hoeve 42, 2676 CN

Ons gouden recept kwam tot stand door aandacht, passie én liefde voor onze Oliebol "We zijn enorm trots op het behalen van dit gouden certificaat", vertellen de bakkers Rémon en Marcel van den Berg. "Het NBC is een belangrijk instituut in bakkersland. Zij leveren keurmeesters in Nederland die de bakkers en hun producten keuren op gebied van kwaliteit, hygiëne  en naleving van alle regels. Zij zijn het laboratorium van bakkend Nederland en als zij een gouden certificaat uitreiken, dan betekent dat wel wat!" De bakkers van bakkerij van den berg waren dit jaar al extra vroeg bezig met het verfijnen van het recept. "We wilden onze oliebol nòg lekkerder maken. Al vanaf februari trainden we in het geheim om de lekkerste oliebollen te maken.  "Veel mensen weten het niet, maar oliebollen zijn enorm complex. Om een goede bol te maken, moet alles perfect zijn.  TempratuurAlles moet kloppen: de temperatuur van je beslag, de rozijntjes, de bloem, de appeltjes, het gist, de olie, het water, de omgeving, het materiaal de werking van de machines en ga zo maar door. Je hebt te maken met tientallen factoren en als er ook maar iets niet klopt, dan kan je hele oliebol mislukken! Daarom hebben we heel veel gepraat, getest, gebakken en natuurlijk geproefd met ons team en verschillende proefbakkers om dé perfecte oliebol te creëren.” Tot ieders voldoening werd met de NBC oliebollenkeuring door de keurmeesters uit Wageningen alle inspanningen beloond. Een geweldige prestatie van het hele oliebollenteam! We zijn trots op onze 'gouden' oliebollen!!!  

Ons gouden recept kwam tot stand door aandacht, passie én liefde voor onze Oliebol

"We zijn enorm trots op het behalen van dit gouden certificaat", vertellen de bakkers Rémon en Marcel van den Berg. "Het NBC is een belangrijk instituut in bakkersland. Zij leveren keurmeesters in Nederland die de bakkers en hun producten keuren op gebied van kwaliteit, hygiëne  en naleving van alle regels. Zij zijn het laboratorium van bakkend Nederland en als zij een gouden certificaat uitreiken, dan betekent dat wel wat!"

De bakkers van bakkerij van den berg waren dit jaar al extra vroeg bezig met het verfijnen van het recept. "We wilden onze oliebol nòg lekkerder maken. Al vanaf februari trainden we in het geheim om de lekkerste oliebollen te maken.  "Veel mensen weten het niet, maar oliebollen zijn enorm complex. Om een goede bol te maken, moet alles perfect zijn. 

Tempratuur
Alles moet kloppen: de temperatuur van je beslag, de rozijntjes, de bloem, de appeltjes, het gist, de olie, het water, de omgeving, het materiaal de werking van de machines en ga zo maar door. Je hebt te maken met tientallen factoren en als er ook maar iets niet klopt, dan kan je hele oliebol mislukken! Daarom hebben we heel veel gepraat, getest, gebakken en natuurlijk geproefd met ons team en verschillende proefbakkers om dé perfecte oliebol te creëren.” Tot ieders voldoening werd met de NBC oliebollenkeuring door de keurmeesters uit Wageningen alle inspanningen beloond. Een geweldige prestatie van het hele oliebollenteam!

We zijn trots op onze 'gouden' oliebollen!!!

 

Lees meer

BEKROONDE PRODUCTEN

De volgende producten van deze bakker zijn Bekroond met Goud