DE LEKKERSTE LOKALE

BROODJES & GEBAKJES

  • 1

Bakkerij van Namen

ZALTBOMMEL Schans 5, 5301 DL

Bakkerij van Namen wordt gerund door Patrick van Namen, woonachtig in Zaltbommel. Patrick heeft jarenlang ervaring opgedaan als bakker en leidinggevende in deze branche. Daarnaast is hij vanuit huis veel ambachtelijk gaan bakken in een simpel oventje en klein rijskastje. De reacties waren keer op keer lovend. Daar haalde hij zoveel voldoening uit, dat vanuit deze passie de droom ontstond om een eigen bakkerij te beginnen. Bakkerij Van Namen is gespecialiseerd in Desembrood. Hier wordt niets kunstmatigs aan toegevoegd en de bereidingstijd is daarom maar liefst minimaal 12 uur. Deze broodsoort wordt gemaakt van vloeibare desem, zeezout, bloem en water. U kunt natuurlijk ook voor andere lekkere broodsoorten terecht in onze bakkerij, maar we laten u graag kennismaken met ons overheerlijke desembrood.

Bakkerij van Namen wordt gerund door Patrick van Namen, woonachtig in Zaltbommel. Patrick heeft jarenlang ervaring opgedaan als bakker en leidinggevende in deze branche. Daarnaast is hij vanuit huis veel ambachtelijk gaan bakken in een simpel oventje en klein rijskastje. De reacties waren keer op keer lovend. Daar haalde hij zoveel voldoening uit, dat vanuit deze passie de droom ontstond om een eigen bakkerij te beginnen.

Bakkerij Van Namen is gespecialiseerd in Desembrood. Hier wordt niets kunstmatigs aan toegevoegd en de bereidingstijd is daarom maar liefst minimaal 12 uur. Deze broodsoort wordt gemaakt van vloeibare desem, zeezout, bloem en water. U kunt natuurlijk ook voor andere lekkere broodsoorten terecht in onze bakkerij, maar we laten u graag kennismaken met ons overheerlijke desembrood.

Lees meer
Openingstijden
Dinsdag t/m donderdag 8.00 – 17.30 uur
Vrijdag van 08:00 - 17:00
Zaterdag 08:00 - 16:00 uur

BEKROONDE PRODUCTEN

De volgende producten van deze bakker zijn Bekroond met Goud

VOLKOREN DESEM VLOER

Categorie: Brood & Bolletjes
Subcategorie: Desembrood
Bekroond op: 14 - 01 - 2022