DE LEKKERSTE LOKALE

BROODJES & GEBAKJES

Banketbakkerij Strampel

Steenwijk Oosterstraat 28, 8331 HE

Bij ons bent u aan het juiste adres als u een liefhebber bent van brood en banket. Al onze producten worden ambachtelijk in onze eigen bakkerij gemaakt. De kracht van bakkerij Strampel ligt in het voortdurend maken van vernieuwende producten. Wij zijn hierin erg flexibel: de klant is immers de koning. Door onze flexibiliteit is er veel mogelijk voor onze klanten. Voor de horeca bijvoorbeeld kunnen we een eigen brood ontwikkelen of een mooi gebakje. Al meerdere bedrijven hebben deze ervaring bij ons geproefd. Wij zijn trots op onze ambachtelijkheid en flexibiliteit!

Bij ons bent u aan het juiste adres als u een liefhebber bent van brood en banket. Al onze producten worden ambachtelijk in onze eigen bakkerij gemaakt.

De kracht van bakkerij Strampel ligt in het voortdurend maken van vernieuwende producten. Wij zijn hierin erg flexibel: de klant is immers de koning.

Door onze flexibiliteit is er veel mogelijk voor onze klanten. Voor de horeca bijvoorbeeld kunnen we een eigen brood ontwikkelen of een mooi gebakje. Al meerdere bedrijven hebben deze ervaring bij ons geproefd.

Wij zijn trots op onze ambachtelijkheid en flexibiliteit!

Lees meer
Openingstijden
ma: 08:30 - 17:00
di: 08:30 - 18:00
wo: 08:30 - 18:00
do: 08:30 - 21:00
vr: 08:30 - 18:00
za: 08:00 - 17:00

BEKROONDE PRODUCTEN

De volgende producten van deze bakker zijn Bekroond met Goud