DE LEKKERSTE LOKALE

BROODJES & GEBAKJES

  • 2

Banketbakkerij van Dijk

Gouda Doelenstraat 22-32, 2801 PX

De geschiedenis van Banketbakkerij van Dijk gaat terug tot maar liefst 1890. Het is een echt familiebedrijf, gevestigd in een prachtig monumentaal pand aan de Doelenstraat in Gouda. De bakkerij werkt uitsluitend met de beste grondstoffen. Ze nemen alleen genoegen met het allerbeste, zowel op het gebied van roomboter en slagroom als met 100 % zuivere amandelspijs. Neem een kijkje in de winkel, of bestel producten per telefoon of via de app. Bezorgen thuis of op het werk is ook mogelijk. U zult ons zeker herkennen aan de moorkop op onze elektrische auto. 

De geschiedenis van Banketbakkerij van Dijk gaat terug tot maar liefst 1890. Het is een echt familiebedrijf, gevestigd in een prachtig monumentaal pand aan de Doelenstraat in Gouda.

De bakkerij werkt uitsluitend met de beste grondstoffen. Ze nemen alleen genoegen met het allerbeste, zowel op het gebied van roomboter en slagroom als met 100 % zuivere amandelspijs. Neem een kijkje in de winkel, of bestel producten per telefoon of via de app. Bezorgen thuis of op het werk is ook mogelijk. U zult ons zeker herkennen aan de moorkop op onze elektrische auto. 

Lees meer

BEKROONDE PRODUCTEN

De volgende producten van deze bakker zijn Bekroond met Goud

Roomboter speculaas brok

Categorie: Seizoenproducten
Subcategorie: Speculaas
Bekroond op: 05 - 10 - 2021

Roomboter amandelstaaf

Categorie: Seizoenproducten
Subcategorie: Amandelstaaf
Bekroond op: 05 - 10 - 2021