DE LEKKERSTE LOKALE

BROODJES & GEBAKJES

  • 2

Oliebollenkram Brunselaar Terrein Intratuin Nijkerk

Dirkshorn Cornelis de Vriesweg 20

BGK Snack & Catering is al meer dan 50 jaar een betrouwbare partner in catering voor vele opdrachtgevers. Hierdoor hebben wij een schat aan ervaring opgedaan op de meest uiteenlopende feesten en evenementen. In november en december bakken wij weer de lekkerste oliebollen, appelflappen, Berliner bollen en ander gevulde winterlekkernijen. Een smaakvolle verrassing voor uw bezoekers, gasten of uw personeel! Dit jaar heeft NBC (Het Nederlands Bakkerij Centrum) weer een keuring uitgevoerd bij ons, en dit jaar zijn onze oliebollen uitgeroepen tot “Bekroond met Goud”. Komt u ze ook proeven? Wij staan bij: Intratuin Heerhugowaard (vanaf eind oktober) Warmenhuizen tegenover de Albert Heijn Tuitjenhorn tegenover de Deen  

BGK Snack & Catering is al meer dan 50 jaar een betrouwbare partner in catering voor vele opdrachtgevers. Hierdoor hebben wij een schat aan ervaring opgedaan op de meest uiteenlopende feesten en evenementen. In november en december bakken wij weer de lekkerste oliebollen, appelflappen, Berliner bollen en ander gevulde winterlekkernijen. Een smaakvolle verrassing voor uw bezoekers, gasten of uw personeel!

Dit jaar heeft NBC (Het Nederlands Bakkerij Centrum) weer een keuring uitgevoerd bij ons, en dit jaar zijn onze oliebollen uitgeroepen tot “Bekroond met Goud”.
Komt u ze ook proeven? Wij staan bij:

  • Intratuin Heerhugowaard (vanaf eind oktober)
  • Warmenhuizen tegenover de Albert Heijn
  • Tuitjenhorn tegenover de Deen

 

Lees meer

BEKROONDE PRODUCTEN

De volgende producten van deze bakker zijn Bekroond met Goud

Oliebollen

Categorie: Seizoenproducten
Subcategorie: Ongevulde oliebollen
Bekroond op: 15 - 12 - 2021

Krentenbollen

Categorie: Seizoenproducten
Subcategorie: Gevulde oliebollen
Bekroond op: 15 - 12 - 2021