DE LEKKERSTE LOKALE

BROODJES & GEBAKJES

Dukers, dé Bakker

Stein Mauritsweg 9, 6171 AC

Wij zijn de 3e generatie sinds Lambert Dukers in 1936 met de bakken is begonnen in Beek en we hopen nog lang onze bakkerij te mogen voeren om onze klanten te voorzien van lekkere producten. Wij\, Raymond en Anita,  hebben de dagelijkse leiding over Dukers, dé bakker. De brood-en banketbakkerij is gelegen aan de Mauritsweg te Stein en verder nog een 5-tal winkels buiten Stein.Vanuit de bakkerij verspreiden wij dagelijks vanaf 06.00 uur onze verse bakkerijprodukten over de eigen winkels en onze andere klanten.Andere klanten zijn o.a. horecagelegenheden, bedrijfskantines, afdelingen op Sabic en DSM, zorginstellingen tussen Maastricht en Sittard langs de A2, gemeentelijke instellingen en vele bedrijven in de omgeving voor hun vlaai, gebaktraktaties en belegde broodjes. Onze fulltime brood-en banketbakkers werken in 2-ploegendiensten en hun werkdag begint of om 22.00 uur ’s avonds of om 04.00 uur of 06.00 uur ’s ochtends om iedere klant te kunnen voorzien van verse producten. Op zondag heeft iedereen vrij, behalve in de communietijd. Onze winkeldames werken allemaal volgens rooster tijdens de winkelopeningsuren om de klanten zo goed mogelijk te helpen. ’s Ochtends vroeg, van maandag tot met vrijdag, start om 04.00 uur de eerste orderpicker met het klaar zetten van de klantbestellingen. Om 06.00 uur gaat de eerst chauffeur vertrekken met de verse producten naar de winkels en overige vaste klanten.  Elke zaterdagochtend wordt de bakkerij door een heel poetsteam weer hygiënisch schoongemaakt. We zijn al sinds jaar en dag gecertificeerd met GOED, en dat willen we ook zo houden.  Achter de schermen, op kantoor dus, werken we hard om het het bedrijf een goede marktpositie te geven door de juiste inkoop te regelen, de verkoop met marketingtools te versterken, de werkroosters structuur te geven en het bedrijf te professionaliseren. Onze servicegraad is hoog,  zowel in de kwaliteit van de produkten als de mensen die bij ons werken, maar het is en blijft mensenwerk. Het bakkersvak blijft een ambachtelijk vak waar wij met hart en ziel aan verbonden zijn en waar dus ook menselijke fouten gemaakt kunnen worden. Deze voorkomen is een dagelijks proces waar iedereen hard voor werkt. Wilt u contact met ons, kijk dan op de contactpagina voor onze gegevens. Wilt u meer zien, kijk dan eens naar ons webfilmpjes. https://www.youtube.com/watch?v=o9IBxD0NeSc Voor onze prijswinnende en veel bekroonde nonnevotten is dit fimpje :  https://www.youtube.com/watch?v=naeuqK7RhE0 Bedankt en tot ziens, namens ons hele team. Raymond en Anita Dukers.

Wij zijn de 3e generatie sinds Lambert Dukers in 1936 met de bakken is begonnen in Beek en we hopen nog lang onze bakkerij te mogen voeren om onze klanten te voorzien van lekkere producten.

Wij\, Raymond en Anita,  hebben de dagelijkse leiding over Dukers, dé bakker. De brood-en banketbakkerij is gelegen aan de Mauritsweg te Stein en verder nog een 5-tal winkels buiten Stein.
Vanuit de bakkerij verspreiden wij dagelijks vanaf 06.00 uur onze verse bakkerijprodukten over de eigen winkels en onze andere klanten.
Andere klanten zijn o.a. horecagelegenheden, bedrijfskantines, afdelingen op Sabic en DSM, zorginstellingen tussen Maastricht en Sittard langs de A2, gemeentelijke instellingen en vele bedrijven in de omgeving voor hun vlaai, gebaktraktaties en belegde broodjes.

Onze fulltime brood-en banketbakkers werken in 2-ploegendiensten en hun werkdag begint of om 22.00 uur ’s avonds of om 04.00 uur of 06.00 uur ’s ochtends om iedere klant te kunnen voorzien van verse producten. Op zondag heeft iedereen vrij, behalve in de communietijd.

Onze winkeldames werken allemaal volgens rooster tijdens de winkelopeningsuren om de klanten zo goed mogelijk te helpen.

’s Ochtends vroeg, van maandag tot met vrijdag, start om 04.00 uur de eerste orderpicker met het klaar zetten van de klantbestellingen.

Om 06.00 uur gaat de eerst chauffeur vertrekken met de verse producten naar de winkels en overige vaste klanten. 

Elke zaterdagochtend wordt de bakkerij door een heel poetsteam weer hygiënisch schoongemaakt. We zijn al sinds jaar en dag gecertificeerd met GOED, en dat willen we ook zo houden. 

Achter de schermen, op kantoor dus, werken we hard om het het bedrijf een goede marktpositie te geven door de juiste inkoop te regelen, de verkoop met marketingtools te versterken, de werkroosters structuur te geven en het bedrijf te professionaliseren.

Onze servicegraad is hoog,  zowel in de kwaliteit van de produkten als de mensen die bij ons werken, maar het is en blijft mensenwerk. Het bakkersvak blijft een ambachtelijk vak waar wij met hart en ziel aan verbonden zijn en waar dus ook menselijke fouten gemaakt kunnen worden. Deze voorkomen is een dagelijks proces waar iedereen hard voor werkt.

Wilt u contact met ons, kijk dan op de contactpagina voor onze gegevens. Wilt u meer zien, kijk dan eens naar ons webfilmpjes. https://www.youtube.com/watch?v=o9IBxD0NeSc

Voor onze prijswinnende en veel bekroonde nonnevotten is dit fimpje :  https://www.youtube.com/watch?v=naeuqK7RhE0

Bedankt en tot ziens, namens ons hele team. 

Raymond en Anita Dukers.

Lees meer

BEKROONDE PRODUCTEN

De volgende producten van deze bakker zijn Bekroond met Goud