DE LEKKERSTE LOKALE

BROODJES & GEBAKJES

  • 1

Eerkens, De Echte Bakker

Musselkanaal Technicumstraat 1, 9581 BA

De geschiedenis brengt ons terug naar het jaar 1985 waar Bakker Eerkens zijn bakkerij begint aan de Marktstraat in Musselkanaal. Vanwege nieuwbouw verhuist de bakkerij in 2009 naar de Technicumstraat 1 in Musselkanaal. 2020 is het jaar dat hij de bakkerij overdraagt aan Bart Meijer.    Bart wist toen hij 7 jaar oud was al dat hij bakker wilde worden. Na zijn opleiding tot Brood en Banket bakker heeft hij jaren in een bakkerij gewerkt. Nadat hij een opleiding had gedaan voor ondernemer/manager is hij de detailhandel in gegaan als Filiaalmanager. Het Bakkers ambacht bleef roepen en in 2020 was het dan eindelijk zo ver, een eigen bakkerij.  Samen met ons team zullen wij ons best doen voor u de lekkerste producten te maken en zien wij u graag in de winkels. Met smakelijke groeten, Team Echte Bakker Eerkens

De geschiedenis brengt ons terug naar het jaar 1985 waar Bakker Eerkens zijn bakkerij begint aan de Marktstraat in Musselkanaal.
Vanwege nieuwbouw verhuist de bakkerij in 2009 naar de Technicumstraat 1 in Musselkanaal.
2020 is het jaar dat hij de bakkerij overdraagt aan Bart Meijer. 
 
Bart wist toen hij 7 jaar oud was al dat hij bakker wilde worden. Na zijn opleiding tot Brood en Banket bakker heeft hij jaren in een bakkerij gewerkt. Nadat hij een opleiding had gedaan voor ondernemer/manager is hij de detailhandel in gegaan als Filiaalmanager. Het Bakkers ambacht bleef roepen en in 2020 was het dan eindelijk zo ver, een eigen bakkerij. 
Samen met ons team zullen wij ons best doen voor u de lekkerste producten te maken en zien wij u graag in de winkels.
Met smakelijke groeten,
Team Echte Bakker Eerkens
Lees meer
Openingstijden
maandag t/m vrijdag 08.00u - 17.00
Zaterdag 07.00u - 17.00u

BEKROONDE PRODUCTEN

De volgende producten van deze bakker zijn Bekroond met Goud

Appel noten taart

Categorie: Taart & Gebak
Subcategorie: Taart
Bekroond op: 31 - 03 - 2022