DE LEKKERSTE LOKALE

BROODJES & GEBAKJES

  • 3

Gertjan, De Echte Bakker

SCHOONHOVEN A. Plesmanstraat 9, 2871 HJ

Gertjan heeft een bijzondere kijk op de wereld. Hij begint namelijk al als de meeste mensen nog liggen te slapen. Al vroeg in de nacht begint Gertjan in de bakkerij met het afwegen van de grondstoffen en met het kneden van de eerste degen. Het bakken van brood is geen automatisme. Bij iedere stap in het proces wordt gekeken, gevoeld, geroken en beoordeeld of het van de juiste kwaliteit is. Als tenslotte aan alle kwaliteitseisen is voldaan, dan gaat het brood de oven in. Krokant gebakken verspreidt het de geur van heerlijk vers brood. Nadat het brood is afgekoeld, worden de overheerlijke producten in de winkel gepresenteerd, verpakt en gesneden, zodat u uw keus kunt maken uit al onze verleidingen!

Gertjan heeft een bijzondere kijk op de wereld. Hij begint namelijk al als de meeste mensen nog liggen te slapen. Al vroeg in de nacht begint Gertjan in de bakkerij met het afwegen van de grondstoffen en met het kneden van de eerste degen.

Het bakken van brood is geen automatisme. Bij iedere stap in het proces wordt gekeken, gevoeld, geroken en beoordeeld of het van de juiste kwaliteit is. Als tenslotte aan alle kwaliteitseisen is voldaan, dan gaat het brood de oven in. Krokant gebakken verspreidt het de geur van heerlijk vers brood. Nadat het brood is afgekoeld, worden de overheerlijke producten in de winkel gepresenteerd, verpakt en gesneden, zodat u uw keus kunt maken uit al onze verleidingen!

Lees meer
Openingstijden
Maandag t/m vrijdag 8:00 - 18:00
Zaterdag7:30 - 16:00

BEKROONDE PRODUCTEN

De volgende producten van deze bakker zijn Bekroond met Goud

Kerststol

Categorie: Seizoenproducten
Subcategorie: Kerststol
Bekroond op: 12 - 11 - 2021

Speculaasbrokken

Categorie: Seizoenproducten
Subcategorie: Speculaas
Bekroond op: 12 - 11 - 2021

Roomboter amandelstaaf

Categorie: Seizoenproducten
Subcategorie: Amandelstaaf
Bekroond op: 12 - 11 - 2021